Mihaela Rădulescu, mesaj surprinzător pentru Gabriela Prisăcariu, iubita lui Dani Oțil. Reacția total neașteptată a divei când i-a auzit numele

de: Ana Toma
30 mart. 2021
Mihaela Rădulescu, mesaj surprinzător pentru Gabriela Prisăcariu, iubita lui Dani Oțil. Reacția total neașteptată a divei când i-a auzit numele

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor deveni părinți. Cei doi s-au logodit, iar acum se îndreaptă cu pași repezi spre întemeierea unei familii. Înainte de Gabriela însă, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a avut o relație cu Mihaela Rădulescu.

Vedeta, serioasă așa cum o știm cu toții, a oferit un interviu în care a vorbit deschis despre relația dintre ea și Dani Oțil, mai mult de atât, diva a ținut să-i transmită un mesaj și logodnicei acestuia.

Ce spune Mihaela Rădulescu despre Dani Oțil

Mihaela Rădulescu nu vorbește în general despre viața sa personală, însă de această dată subiectul a fost mai deosebit. Diva a vorbit la scurt timp după ce Dani Oțil și-a anunțat logodna. Aceasta a mărturisit că și-ar fi dorit ca fostul ei partener să fie deja căsătorit, ba chiar să aibă și copii, lucru care, aparent, s-a și întâmplat câteva luni mai târziu.

Legat de relația dintre ea și vedeta Antena 1, Mihaela povestea că s-a simțit oarecum vinovată că i-ar fi încurcat viața acestuia. Ea mărturisea că relația nu merge în nicio direcție, ba chiar era impsoibilă, iar amândoi trăiau în lumi complet diferite. Diva a ținut să-i transmită toate cele bune fostului ei iubit și speră că acesta va fi fericit și va avea o familie așa cum își dorește.

”Am simțit că i-am încurcat puțin viața, vedeam că nu se mai duce în nicio direcție. Mi-ar fi plăcut să-l văd mai devreme însurat, cu copii, cu tot ce trebuie. La noi treaba asta era imposibilă, pentru că era genul de relație imposibilă. Fiecare era în țara lui și cu treaba lui. Mă bucur realmente pentru el. Doamne ajută să fie fericit! Să aibă câți copii vor ei”, mărturisea Mihaela Rădulescu, pentru Viva.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu

Mesajul Mihaelei Rădulescu pentru Gabriela Prisăcariu

Gabriela Prisăcariu, logodnica lui Dani Oțil și în același timp viitoarea mămică, a primit și ea la rândul său un mesaj de la Mihaela Rădulescu. Diva speră că aceasta îi va mulțumi la un momendat pentru tot ceea ce i-a oferit prezentatorului de televiziune, în perioada când au fost împreună.

De asemnea, vedeta a adăugat că știe destul de bine gândirea unei femei, însă cu toate acestea speră ca și Gabriela să o iubească la rândul ei.

”Eu vreau să știu dacă și viitoarea soție îmi mulțumește, pentru că, de obicei, femeile au niște ego-uri când aud o frază din asta. Nu o mai halesc pe aia de la care a învățat el nu știu ce pentru tot restul vieții. Așa suntem noi, femeile. Eu sper să mă iubească și actuala lui soție”, a mai spus Mihaela.

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au fost împreună timp de șase ani. Cei doi și-au spus adio fără vreun motiv anume făcut public, iar la momentul actual, diva are o relație cu Felix Baumgartner.