Cine este Gabriela Prisăcariu, cea care-i va dărui un copil lui Dani Oțil? Ce studii are, vârstă, înălțime și ce obsesie neștiută are

29 mart. 2021
Cine este Gabriela Prisăcariu, cea care-i va dărui un copil lui Dani Oțil? Ce studii are, vârstă, înălțime și ce obsesie neștiută are
Foto: Facebook

Peste câteva luni, la 40 de ani, Dani Oțil va deveni pentru prima dată tată. Acesta planificase deja nunta cu Gabriela Prisăcariu, dar din păcate pandemia i-a obligat să mai amâne frumosul eveniment. Totuși, cei doi iubiți nu au pierdut vremea, iar acum matinalul de la Antena 1 și-a anunțat fanii că va avea un copil, cu cea care i-a fost alături în ultimii ani.

Ce studii are Gabriela Prisăcariu

Gabriela Prisăcariu are 28 de ani și este un model de top din România. Ea a studiat Dreptul la Universitatea Titu Maiorescu, dar nu a activat niciodată în acest domeniu. Încă de când era adolescentă a cochetat cu lumea modellingului, iar la 21 de ani devenea deja un nume consacrat în domeniu.

Popularitatea ei a explodat după ce a câștigat concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu”, iar numărul contractelor a crescut considerabil, deși trebuie menționat că aceasta defila pe marile podiumuri ale designerilor de top încă de la 16 ani. Ea a cochetat și cu televiziunea, colaborând pentru mai multe proiecte cu Kanal D. În ultimii ani, însă aceasta s-a dedicat doar carierei de model.

Ce obsesie are Gabriela Prisăcariu

Gabriela Prisăcariu a fost una dintre prezențele care a rămas în mintea telespectatorilor, după participarea la concursul lui Cătălin Botezatu. Ea intra des în polemici cu colegele sale, care au poreclit-o „Scorpia” și au criticat-o pentru obsesia pe care o avea pentru curățenie. Aceasta spunea la acel moment că nu poate suporta nici măcar o scamă sau un fir de păr pe covor, iar asta o făcea să-și terorizeze colegele pe acet motiv.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu

Gabriela Prisăcariu, care are 1.80 înălțime nu a fost singura câștigătoare a „Supermodels by Cătălin Botezatu” în acel an, ci a împărțit premiul cu încă un coleg, ceea ce a deranjat-o. Declarațiile ei de la acel moment au arătat că încă de la 21 de ani era o persoană foarte sigură pe ea și cu multă încredere în fizicul și mintea sa.

Gabriela Prisăcariu, o femeie foarte sigură pe ea

De altfel, când a participat la show-ul matrimonial „Te vreau lângă mine” de la Kanal D, ea a spus că momentan este singură pentru că bărbații vor femei proaste, iar ea este opusul.

“Eram foarte increzatoare in fortele mele si stiu ca am dat tot ce aveam mai bun, asa ca ma asteptam sa castig. M-a deranjat ca nu am fost singura castigatoare si ca a trebuit sa impart victoria cu un alt concurent, dar asta este. Nu am vrut sa impart premiul cu nimeni! Intre Catalin si Liana, cu siguranta as fi ales-o pe ea, nu pentru ca suntem prietene, ci pentru ca este mult mai buna decat Catalin.

S-a descurcat mult mai bine la toate probele. Cand mi-am auzit numele alaturi de cel al lui Catalin, m-am gandit ca noi doi vom fi eliminati, iar Liana va castiga pentru ca stiam ca va fi un singur castigator. Nu m-am asteptat sa fie doi castigatori”, spunea Gabriela în anul 2015.

Aceasta are o relație cu Dani Oțil, de mai mulți ani și este singura femeie care a reușit să-l determine pe matinalul de la Antena 1 să o uite pe Mihaela Rădulescu.