Lovitură neașteptată pentru Jador! Ce a dezvăluit Majda despre acesta, la scurt timp după ce a ieșit de la Survivor România

04 mart. 2021
Lovitură neașteptată pentru Jador! Ce a dezvăluit Majda despre acesta, la scurt timp după ce a ieșit de la Survivor România
Majda și Jador

Roxana Nemeș, Elena Marin și Majda au fost cele trei propuneri pentru eliminare la ultimul consiliu de la Survivor România, iar publicul a salvat doar două concurente din echipa Faimoșilor. Astfel, Majda, care a fost nominalizată de Jador, din postura de favorit al săptămânii, a fost eliminată din competiția din Republica Dominicană.

Încă de la început, Majda a încercat să se apropie de toți concrenții și a fost foarte apropiată de băieți. Cu Jador chiar a legat o relație specială, astfel că atunci când acesta a propus-o spre eliminare de două ori consecutiv s-a arătat foarte dezamăgită. Artistul a numit-o cu lacrimi în ochi spunând că pe ea o iubește cel mai mult, dar că din punct de vedere sportiv este cea mai slabă.

Majda, dezamăgită de Jador face dezvăluiri

Însă Majda nu s-a văzut niciodată ca o verigă slabă, iar după ieșirea de la Survivor România, pare că îl susține mai mult pe Zanni să câștige marele premiu (Vezi clasamentul concurenților de la Survivor România până acum). Deși inițial era mai mult alături de Jador, mare favorit la trofeu, nominalizarea pe care acesta a făcut-o a afectat-o mult. Iar acum îl descrie subliminal ca pe un trădător, care nu a știut să o aprecieze.

„Săptămâna trecută tot el m-a nominalizat. Pentru prima dată, atunci, a fost așa pe neașteptate, noi am avut o relație destul de strânsă, am fost ca mama lui, ne-am sfătuit. Am deschis mai bine ochii, atâta. Am fost afectată pe moment, dar apoi mi-am revenit. Am fost conștientă că e doar un joc și că pe rând vom pleca acasă. 

Și la prima nominalizare pe care a făcut-o el, cu o săptămână în urmă, a întrebat-o pe Ana în mod direct, pentru că era ușor destabilizată și își dorea să plece. Ana i-a zis: „Te rog, votează-mă”, moment în care i-a spus Zanni: Nu, nu te lua după ea, vrea să mai stea.

Eu cred că de acum începe Survivor, sincer. Conflictul a escaladat de mult între Zanni și Jador. Acum se va reaprinde, dacă va face cineva un pas greșit, pentru că sunt plini de tensiuni”, a declarat Majda, la Ștafeta Mixtă, emisiunea de pe pagina de facebook a Wowbiz.

De ce a fost Majda preferata băieților Faimoși

Vedeta a fost preferata băieților Faimoși pentru că le-a vorbit mereu frumos și pentru că le-a făcut mâncare. Asta a contat în ochii multora, care nu au putut să o voteze. Totuși ea nu scăpat de propunerea pentru eliminare a lui Jador, care este cel mai puternic din competiția Survivor România pentru că deține cele mai multe voturi.

„Mâncare le-am făcut pentru că ei și-au dorit, toți. Pentru că eu asta fac și în viața de zi cu zi, pentru că trebuie să știi cum să împarți mâncarea pe mai multe zile. Ei mi-au atrebuit rolul ăsta. Eu am încercat să nu fiu văzută altfel decât sunt văzute celelalte fete. Nu pot să îmi asum eu o vină, pentru că eu nu am făcut nimic ca să impresionez, altfel trebuia să mă cert cu fetele. Eu le-am cerut ajutorul”, a mai spus Majda, la scurt timp după eliminarea din competiție.