Suma uriașă pe care a plătit-o Andreea Antonescu pentru implantul cu silicoane! Cum a ajuns la Survivor România

26 feb. 2021
Suma uriașă pe care a plătit-o Andreea Antonescu pentru implantul cu silicoane! Cum a ajuns la Survivor România
Andreea Antonescu

Andreea Antonescu a fost marea surpriză a Kanal D pentru ediția de joi seara a Survivor România. O Faimoasă, în persoana fostei membre a trupei Andre plus încă trei Războinici au intrat în competiția din Republica Dominicană, iar publicul este mai mult decât încântat.

Cel mai mult au atras atenția, așa cum era de așteptat, decolteul generos al Andreei Antonescu și Marius Crăciun, fostul câștigător al reality show-ului Ferma de la Pro Tv și fost concurent Ninja Warrior. Acesta a impresionat prin performanțele sportive, în timp ce artista s-a impus doar prin bustul generos.

Cât au costat-o pe Andreea Antonescu impanturile cu silicoane

Andreea Antonescu a participat și ea la ultima ediție a Ferma, de pe Pro Tv, tot de la mijlocul competiției și probabil producătorii Kanal D s-au gândit că va face față și în Republica Dominicană. Deși mental este foarte puternică, totuși din punct de vedere sportiv, artista stă cel mai prost dintre toți, dar s-a arătat dispusă să se antreneze.

Jador a fost cel mai impresionat de bustul generos al Andreei Antonescu, dar a fost dezamăgit când a văzut că aceasta este la fel de slabă ca Alexandra Stan pe trasee. Puțini își amintesc că tocmai datorită decolteului, natural la acel moment, în anul 2002, cântăreața a pozat pentru Playboy pentru cel mai mare onorariu din istoria revistei în varianta românescă, 30.000 de dolari.

Cât a plătit Playboy ca să o aibă pe copertă în 2002

În anul 2017, Andreea Antonescu a apelat la chirugia estetică pentru a-și remodela sânii în urma nașterii. Ea a optat pentru un lifting prin implant, pentru care a plătit 2500 de euro.

“Solista trebuia să semneze contractul imediat după împlinirea vârstei de 18 ani dar, tocmai atunci, a fugit puţin de acasă şi contractul, discutat în prealabil cu tatăl ei, a căzut. După un timp, Dan Capatos (n.r. era editor executiv la revistă) mi-a adus-o pe Andreea la redacţie şi, împreună, am reuşit să o convingem să semneze. A fost ultima dată când Playboy s-a vândut în 100.000 de exemplare, aşa că şi-a meritat din plin onorariul”, spunea Dan Boerescu, fostul redactor șef al Playboy, într-un interviu pentru Click!

La acel moment, trupa Andre se bucura de o celebritate imensă, așa că orice apariție a fetelor într-o revistă era echivalentă cu un mare succes, ceea ce a fost și cazul Playboy.