Ce înălțime are Culiță Sterp? Este cel mai înalt concurent de la Survivor România și îl depășește chiar și pe președintele Klaus Iohannis

17 ian. 2021
Ce înălțime are Culiță Sterp? Este cel mai înalt concurent de la Survivor România și îl depășește chiar și pe președintele Klaus Iohannis
Culiță Sterp este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele în această perioadă

Kanal D continuă să domine în duelul audiențelor cu Pro Tv și Antena 1 atunci când difuzează noua ediție a reality show-ului Survivor România. Sâmbătă a fost din noul lider detașat, cu peste 2 milioane de telespectatori care au urmărit emisiunea ce se anunță a fi deja un fenomen. 

Alegerea concurenților pare să fie cheia succesului. Printre cei mai apreciați Faimoși este Culiță Sterp, unul dintre cei mai în vogă cântăreți de muzică de petrecere. Fratele lui, Iancu Sterp a fost la un pas să câștige ediția precedentă, dar a pierdut în fianală în fața Elenei Ionescu, care a fost desemnată de public să câștige trofeul Survivor România.

Ce înălțime are Culiță Sterp?

Culiță Sterp s-a remarcat încă de la prima ediție a emisiunii. Nu doar prin faptul că este un concurent redutabil, reușind să se impună în aproape toate jocurile în care a concurat, dar și prin înălțimea sa. Acesta este de departe cel mai înalt dintre cei 24 de Faimoși și Războinici, măsurând 1,96 m.

Prin comparație, președintele Klaus Iohannis măsoară 1,92 m. Vicepremierul Dan Barna, liderul USR-PLUS este și el foarte înalt, având aproximativ 1,97 m.

Cele două echipe de la Survivor România la startul competiției

Survivor România se bucură de o prezență foarte mare în mass media, dar și pe rețelele de socializare. Fanii au făcut numeroase grupuri, iar acolo dezbat intens fiecare ediție a emisiunii difuzate pe Kanal D. Deja și-au făcut și topuri cu concurenții favoriți.

Culiță Sterp, votat cel mai frumos concurent de la Survivor România

Culiță Sterp a fost votat drept cel mai frumos concurent, care a participat vreodată la Exatlon și Survivor România, conform voceabanilor.ro. Roxana Nemeș a fost votată și ea la categoria fete, iar Războinica Roxana Ghiță a fost apreciată pentru formele ei apetisante.

Jador a fost desemnat cel mai popular concurent. De altfel, acesta este foarte vocal pe parcursul emisiunilor și s-a dovedit a fi și un foarte bun sportiv. De fiecare dată, însă când pierde un punct se supără foarte tare și întră într-o stare de silentio stampa pâncă când reușește din nou să se remarce pe traseu.