Ce job a ales Ana Porgras, la scurt timp după ce a renunțat la gimnastică. Care este azi cea mai mare pasiunea fostei concurente Survivor România

de: Ana Toma
10 apr. 2021
Ce job a ales Ana Porgras, la scurt timp după ce a renunțat la gimnastică. Care este azi cea mai mare pasiunea fostei concurente Survivor România
Ana Porgras

Ana Porgras a părăsit competiția Survivor România, iar fanii au fost atât de dezamăgiți încât au semnat chiar și o petiție cu zeci de mii de semnături pentru a o readuce înapoi în Repubica Dominicană.

Semnăturile nu au fost de folosit iar producătorii nu au adus-o înapoi pe Ana Porgras, din contră, au adus în competiție alte patru concurente care vor impresiona publicul în următoarele săptămâni.

Ce a făcut Ana Porgras după ce a renunțat la gimnastică

Faptul că a concurat la Survivor România nu este deloc o întâmplare. Ana Porgras iubește sportul și a fost gimnastă o bună perioadă de timp, însă a renunțat brusc la acest lucru. Chiar ea mărturisea recent că decizia a fost luată prea din scurt, însă la acel moment i s-a părut cea mai potrivită.

Cu toate acestea, perioada care a urmat după gimnastică, a scos la lumină lipsurile pe care vedeta le-a avut. Au existat momente în care s-a simțit inutilă, dar și momente în care a reușit să facă tot ce și-a propus. 

Ana Porgras a mărurisit că în perioada în care era gimnastă era preocupată de unghii, însă după ce a renunțat, a preferat să se distreze, să se relaxeze și să își cumpere toate lucrurile de care avea nevoie la acel moment. 

După ce am renunțat la gimnastică, câțiva ani nu am făcut nimic, mă distram și mă relaxam. Mi-am cumpărat un apartament, o mașină, aveam ce îmi trebuia, plus rentă viageră oferită sportivilor de performanță”, a mărturisit vedeta, pentru Viva. 

Ana Porgras a devenit manichiuristă

A renunțat la gimnastică, însă pasiunea pentru unghii a mai rămas. După ce și-a cumpărat tot ce și-ar fi dorit vreodată, Ana Porgras s-a confruntat cu stări de dezorientare și de inutilitate, lucru care a făcut-o să își evalueze competențele.

Fosta concurentă de la Survivor România a făcut un curs de manichiură pentru ea, apoi de perfecționare să poată face acest lucru și altor persoane, iar asta face și acum. 

”După câțiva ani, am început să mă simt inutilă, eram dezorientată, nu știam în ce direcție să o iau. Mă gândeam ce-mi place să fac. Am făcut un curs de manichiură, inițial pentru mine. Apoi am făcut un curs de perfecționare. Acum mă ocup cu asta de plăcere”, a mai mărturisit aceasta.

Ana Porgras a vorbit și despre pasiunile ei. Vedeta iubește să facă mișcare, dar și să picteze și să se relxeze, totul depinde de starea pe care o are. 

Îmi place să fac mișcare, dar și să citesc cărți de dezvoltare personală. Mă relaxează să pictez și să mă plimb cu mașina”, a mai spus ea.