Revine Ana Porgras la Survivor România? Kanal D a luat decizia. În plus mai intră o concurentă

de: Ana Toma
07 apr. 2021
Revine Ana Porgras la Survivor România? Kanal D a luat decizia. În plus mai intră o concurentă
Ana Porgras

Ana Porgras a fost eliminată din cadrul competiției Survivior România, iar fanii nu au fost prea mulțumiți de această plecare. Mulți și-au dorit reîntoarcea gimanstei în concurs, ba chiar au făcut și eforturi pentru acest lucru.

Fanii au reușit să strângă 80.000 de semnături în doar 30 de ore, pentru reîntoarecerea Anei Porgras la Survivor România, aceasta fiind singura soluție găsită de aceștia, pentru ca gimnasta să se poată întoarce.

Ana Porgras revine la Survivor?

Cu alte cuvinte, soluția găsită de fani o reprezintă chiar o regulă a concursului. Astfel, după eliminarea Roxanei Nemeș din cauza problemelor de sănătate, regulamentul prevede ca un alt concurent să intre în concurs, iar fanii susțin că Ana Porgras este ce care o va putea înlocui pe aceasta.

Deși regulamentul prevede ca un concurent eliminat nu se mai poate reîntoarce în competiție, decizia rămâne să fie luată de producători. În schimb, o altă concurentă își va face apariția în cadrul competiției și da, este vorba de cineva cu totul nou.

Un fan a anunțat alăturarea Irinei, un fost model, în cadrul competiției Survivor România. Acesta ar avea experiență în dans, iar probabil va fi o concurentă de succes, susține internautul.

Se tot zvonește că din această săptămână o să intre în echipa Faimoșilor, #Irina! Fost model, a mai cochetat și cu dansul, pasionată de dans dar și de sport din câte am văzut pe profilul ei. Având în vedere că a avut legătură cu dansul, cred că o să fie bunicică. Așteptăm promo de joi să vedem dacă aduc fete noi, chiar de joi”, a scris acesta.

De ce a fost elminată Ana Porgras

Ana Porgras a fost una dintre cele mai îndrăgite concurente de la Survivor România, însă pe cât de îndrăgită este de publicul larg, sportiva a primit cele mai puține voturi din partea publicului și a fost nominalizată de Jador.

Imediat după aflarea rezultatului, vedeta s-a declarat surprinsă de faptul că publicul și-a dorit plecarea ei, însă cu toate acestea, vedeta se mulțumește și cu faptul că pleacă acasă. Ea a mai mărturisit că s-a bucurat de experiența Survivor România, loc unde a învățar lucruri noi și unde a reușit să își demonstreze forțele din toate punctele de vedere.

”M-ați luat prin surprindere, nu mă așteptam, am presimțit treaba asta, în a doua parte a zilei de astăzi am avut o stare mai puțin bună. Sunt fericită pe o parte că mă duc acasă, la bine, dar sunt tristă pentru că mi-aș fi dorit să merg mai departe, să continui această experiență. Ăsta a fost drumul meu în Survivor România.

Am învățat multe lucruri aici, știam că am răbdare, dar aici răbdarea a fost dusă la o limită extremă. Am învățat să ascult oamenii, să accept alte caractere, am învățat cât de puternică sunt Am văzut că am îndurat lucruri pe care nu mi le imaginam că pot să le îndur și mi-am demonstrat că sunt o luptătoare”, a mărturisit Ana Porgras.