EXCLUSIV. Scandal monstru la Kanal D! Motivul real pentru care Ana Porgras a fost eliminată de la Survivor România. De ce a votat-o Jador, de fapt

05 apr. 2021
EXCLUSIV. Scandal monstru la Kanal D! Motivul real pentru care Ana Porgras a fost eliminată de la Survivor România. De ce a votat-o Jador, de fapt
Zanni și Ana Porgras

Seara de duminică a fost una foarte intensă pentru fanii Survivor România. După Consiliul de Eliminare au curs mesajele pe grupurile de fani mai mult ca niciodată. Nimeni nu se aștepta ca Ana Porgras să fie cea care pleacă acasă, în contextul în care era considerată cea mai bună fată din competiție. Iar votul împotriva ei a fost dat de Jador, favoritul publicului.

Manelistul a stat o lună pe tușă, așteptând să se refacă după o accidentare gravă la genunchi. Pentru că nu a fost eliminat din competiție, așa cum s-a întâmplat în cazul multor alți concurenți, mulți fani s-au revoltat pe rețelele de socializare, în timp ce alții au spus că fără acesta show-ul nu ar mai avea farmec.

Jador, acuzat că a votat conform indicațiilor producătorilor Kanal D

Deși Jador a votat de fiecare dată corect, sportiv, alegerea lui de acum a fost una care i-a luat pe toți prin suprindere. De ce Ana? Mai ales că atunci când colegii lui au votat-o pe Elena în trecut, el i-a acuzat că nu gândesc. Mai exact Faimosul acuza faptul că a fost propusă spre eliminarea cea mai bună concurentă de la fete la momentul respectiv și că ei au nevoie de mâncare și vor pierde fără ea. Situația este identică acum, doar că s-au inversat rolurile.

Echipa Faimoșilor a fost șocată de plecarea Anei Porgras și la fel și fanii. Unii acuză Kanal D de blat și spun că jocurile sunt făcute să câștige Jador și că de fapt producătorii i-ar fi indicat acestuia să o voteze pe fosta gimnastă pentru a condimenta show-ul și a-i determina pe telespectatori să voteze altă dată mai mult.

Alții sunt de părere că voturile nu sunt reale pentru că filmările difuzate sunt din urmă cu o săptămână și că asta înseamnă că de fapt nici nu se iau în calcul SMS-urile de la fani.

Strategia fanilor Survivor România a fost greșită

Există și o altă categorie de susținători ai Survivor România, care spun că strategia celor de acasă a fost greșită pentru că i-au votat cu preponderență pe cei cu șanse să fie propuși spre eliminare pentru a-i salva. În cazul de față, toți au fost concentrați pe Sebastian Chitoșcă, pentru a-i aduce voturi în plus față de Mellina.

Nimeni nu s-a gândit că Ana Porgras va fi propusă spre eliminare de Jador și că aceasta chiar va pleca acasă. Acum, însă manelistul este extrem de criticat pe grupurile de fani și contestat și în propria echipă. Va fi interesant de văzut dacă va mai avea voturi și în următoarele episoade și asta pentru că inclusiv cei de pe grupul lui de susținere au promis că nu vor mai da niciun SMS în favoarea lui.