Ce job are acum Margherita de la Clejani, după ce a fost prinsă drogată la volan în urmă cu câteva luni

de: Ana Toma
09 iun. 2021
Ce job are acum Margherita de la Clejani, după ce a fost prinsă drogată la volan în urmă cu câteva luni

Margherita de la Clejani a cam dispărut din lumina reflectoarelor după incidentul în care a fost prinsă drogată la volan. Mai mult de atât, familia Clejanilor trece prin probleme similare și în acestă perioadă, însă acum vinovatul este fiul lor, Fulgy.

După întâmplările nefericite care au avut loc în urmă cu câteva luni, Margherita de la Clejani a decis să se ocupe de afaceri, așa că și-a deschis un magazin.

Ce job are acum Margherita de la Clejani

Viorica de la Clejani a mărturisit că fiica sa și-a deschis un magazin de haine și își canalizează toată energia în această afacere, așa că nu mai are timp pentru altceva.

”Marga este bine, cu magazinul ei, cu rochițele ei”, a declarat Viorica de la Clejani la Pro TV.

Fulgy pe de altă parte, a adus familia Clejanilor într-un punct disperat. Fiul lor este într-un conflict direct cu Poliția. A rămas fără permis de conducere, însă problemele nu se opresc aici.

El de 2-3 zile e în conflict cu Poliția. Sâmbătă i-a luat permisul, duminică nu știu ce s-a mai întâmplat, aseară a trebuit să dea o declarație pentru tot ce s-a întâmplat. Dar acum s-a oprit, și-a atins scopul ca să se vorbească despre el și se oprește. Își reia activitatea lui”, a mărturisit Ioniță de la Clejani.

Care sunt visurile lui Fulgy

Dacă Margherita de la Clejani a decis să își deschidă un magazin de haine, Fulgy are o cu percepție cu totul diferită despre viață. Ioniță de la Clejani mărturisește că băiatul locuiește singur, iar familia nu vrea să îl oblige să facă ceva ce nu își dorește.

Fiul Clejanilor și-a făcut o emisiune, sperând că aceasta îi va aduce faimă, însă lucrurile au luat o întorsătură diferită. Cu toate astea, indiferent de situația de acum Ioniță de la Clejani mărturisește că nu își va obliga fiul să facă ce doresc ei.

”Fulgy nu e internat. Locuiește singur, e ok. I-am pus stop, că și-a atins scopul. Ăsta e modelul de promovare pe care și-l dorește. E major, nu pot să-l oblig să facă altceva. (…) Își dorește să devină amfitrion, a făcut și o emisiune.

În același timp suntem și părinți, în același timp nu putem fi de acord cu toate lucrurile care se vehiculează în presă, dar nici nu putem obliga copiii ăștia să facă cum spunem noi”, a mai spus Ioniță de la Clejani.