Ce job modest are acum Sebastian Chitoșcă de la Survivor Romania, dupa ce a fost fotbalist de Liga 1. Unde lucrează si sotia sa?

de: Ana Toma
04 mai 2021
Ce job modest are acum Sebastian Chitoșcă de la Survivor Romania, dupa ce a fost fotbalist de Liga 1. Unde lucrează si sotia sa?
Sebastian Chitoșcă

Sebastian Chitoșcă a făcut un gest demn de admirație. De dragul familiei, în special pentru fratele său care a suferit un accident grav, fostul fotbalist a renunțat complet la cariera pe care o avea în România.

Soția sa nu a renunțat nicio secundă la el, așa că și-a luat inima în dinți și a acceptat provocarea de a pleca în Germania. Mai mult de atât, Alexandra a vrut să ofere și ea o mână de ajutor așa că la fel cum soțul ei și-a găsit de muncă, la fel a procedat și ea.

Ce job are Sebastian Chitoșcă

După ce fratele său a avut o perioadă dificilă în urma unui accident Sebastian Chitoșcă și soția sa Alexandra nu au stat pe gânduri prea mult și s-au mutat în Germania, unde s-au stabilit definitiv.

Fostul fotbalist nu a fost reținut în ceea ce privește munca așa că acceptat orice fel de provocare, chiar dacă era obișnuit cu lumina reflectoarelor. El a lucrat la o fabrică de sushi, iar o bună perioadă de timp a lucrat și la un service auto, semn că sportivul se poate descurca în orice situație și știe câte puțin din fiecare.

Mai mult de atât, pentru a fi alături de soțul ei, Alexandra s-a angajat și ea la o fabrică de Sushi. Chiar înainte de a pleca la Survivor România, sportivul a vorbit despre toate evenimentele din viața sa.

Soția lui Sebastian Chitoșcă lucrează și ea

Acesta mărturisea că soția sa lucrează într-o fabrică de sushi din Germania și este naturală așa cum își dorește el.

Doamna are o ținută adecvată unei muncitorese într-o fabrică de sushi în Germania. Machiată nu e. E naturală. Îmi place așa cum e”, mărturisea într-un vlog Sebastian Chitoșcă.

Pentru a-i face mai ușoară viața soție, fostul fotbalist a decis să își vândă mașina pe care o achiziționase în perioada sa de grație. Cu banii obținuți, acesta i-a cumprat soției o altă mașină pentru a putea merge la serviciu.

Cei doi soți nu au avut însă mare noroc. Mașina s-a stricat, iar sumele necesare reparației au costat mai mult decât prețul inițial al mașinii. Sebastian și Alexandra au fost nevoiți să meargă o bună perioadă cu autobuzul, însă au reușit să depășească cu bine și acest moment, împărtășind totul cu fanii într-un alt vlog.