Lovitură pentru Kanal D! Elena Marin pleacă de la Survivor România. Ce s-a întâmplat (SURSE)

04 mai 2021
Lovitură pentru Kanal D! Elena Marin pleacă de la Survivor România. Ce s-a întâmplat (SURSE)
Elena Marin a fost tot timpul în conflict cu Zanni

Visul frumos s-a terminat pentru Elena Marin. Faimoasa visa să ajungă în finală și chiar să câștige marele trofeu Survivor România. De altfel, aceasta a și fost votată drept favorită de câteva ori, în perioada în care era într-un conflict aprins cu Zanni.

După ce Jador a fost nevoit să părăsească Republica Dominicană din cauza problemelor la genunchi, acum Kanal D mai primește o lovitură. Nici Elena Marin nu mai poate fi recuperată și va fi eliminată din concurs pe motive medicale, au dezvăluit surse pentru Voxbiz.ro.

Elena Marin, obligată de medici să plece de la Survivor România

Faimoasa a plâns mult când a aflat vestea și spera într-o minune, deși prognosticul doctorilor nu a fost bun încă de la început. Aceeași soartă ar fi avut-o probabil și Sindy, dacă nu era eliminată de public. Și ea avea probleme serioase de sănătate.

Elena Marin a fost asistentă TV la Antena Stars și timp de mulți ani, dansatoarea Andreei Bălan. Aceasta visa ca reality show-ul de la Kanal D să o ajute și mai mult în carieră.

Foarte mulți concurenți au părăsit Survivor România cu probleme de sănătate

Această ediție a Survivor România, deși a fost de departe cea mai urmărită, a însemnat un număr mare de accidentări atât în tabăra Faimoșilor, cât și a Războinicilor. Foarte mulți concurenți au fost nevoiți să plece din motive medicale, ceea ce înseamnă că probele și condițiile din Republica Dominicană au fost mai dure ca niciodată.

Elena Marin era una dintre cele mai bune din competiție la fete și încă de la început s-a remarcat ca fiind cea mai bună dintre Faimoase. Era practic singura care putea face față fetelor de la Războinici, care s-au dovedit a fi foarte bine pregătite.

Cine sunt favoriții la marele trofeu

Lucian, Alin Sălăjan (Buturuga Mică), Roxana Ghiță, Marilena Ciucurean, Roxana Nemeș, Cătălin Moroșanu, Jador – toți au plecat din competiție din motive medicale, iar o mare parte dintre cei eliminați de public aveau și ei accidentări serioase, care ar fi dus probabil același rezultat.

Favoriți la marele trofeu Survivor România au rămas acum Zanni și Culiță Sterp de la Faimoși și Andrei Dascălu și Marius Crăciun de la Războinici. Accidentările vor juca, însă un rol extrem de important. La startul competiției toată lumea îl vedea învingător pe Jador, care a plecat acasă cu meniscul rupt.