Ce NU mănâncă niciodată Eva Longoria. Trucul care îi menține silueta: Nimic nu mă sperie

de: Ana Toma
29 iul. 2020
Ce NU mănâncă niciodată Eva Longoria. Trucul care îi menține silueta: Nimic nu mă sperie
Eva Longoria backstage at the ALMA Awards on Sunday, Sept. 16, 2012, in Pasadena, Calif. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Eva Longoria este cunoscută pentru silueta ei de invidat, însă puțini știu că actrița nu pune un accent atât de mare pe o dietă strictă. Tot ce face este să folosească câteva trucuri care îi mențin silueta mult dorită. 

Unul dintre principalele trucuri ale vedetei în reprezintă gătitul. Eva Longoria nu mănâncă niciodată mâncare din oraș, sau comandată la domiciliu. Actrița gătește zilnic, deoarece gătitul este o mare pasiune pentru ea.

”Imi place la nebunie sa pregatesc mancare si pot spune ca sunt un bucatar destul de bun. Imi place sa ma aventurez si sa creez retete surprinzatoare. Nimic nu ma sperie.

De exemplu, zilele trecute am facut o banala salata Caeser pentru sotul meu, dar l-am surprins cu un nou dressing care i-a conferit un gust surprinzator”, a explicat Eva.

Cum arată meniul zilnic

”Micul dejun e foarte important in Mexic, mai important decat in America. Am grija sa fie consistent”, spune actrita.

Ea mananca de obicei chilaquiles (un fel de mancare ce contine tortilla cu boabe de fasole rosie, branza feta si legume proaspete). De asemenea, vedeta se aventureaza si la baghete facute in casa sau croissante.

Pentru Eva Longoria, prânzul este cea mai importantă masă a zilei, așa că atunci alege să mănânce cel mai mult.

”In Mexic, ca si in Europa, pranzul se ia mult mai tarziu – uneori chiar si la 4 dupa-amiaza”, spune actrița.

Pe lângă această masă, uneori, Eva Longoria mai preferă să opteze pentru câteva gustări sărate. Printre aceste se numără măslinele și chiar chipsurile din cartofi. Mare atenție însă, chipsurile nu sunt cumpărate, ci sunt făcute la cuptor, chiar de ea.

Cina este una ușoară pentru vedetă. De cele mai multe ori aceasta optează pentru supe de legume în stil italian.