Ce nu trebuie să facă niciodată o femeie. Mihai Voropchievici a spus ce îi îndepărtează pe bărbați

de: Ana Toma
05 mart. 2021
Ce nu trebuie să facă niciodată o femeie. Mihai Voropchievici a spus ce îi îndepărtează pe bărbați
Mihai Voropchievici este cel mai renumit numerolog din România

O relație de lungă durată este tot ce ne dorim, însă așa cum este normal între doi parteneri, apar și certuri dar și contraziceri care ar putea avea un impact negativ al reției de cuplu. Mihai Voropchievici a spus ce îi îndepărtează cel mai mult pe bărbați.

Și bărbații și femeile au părerile rol despre relația perfectă, însă spre deosebire de femei, bărbații sunt deranjați extrem de mult de suspiciuni, spune numerologul Mihai Voropchievici.

Ce nu trebuie să facă niciodată o femeie

Mihai Voropchievici mărturisește că atunci când o femeie devine suspicioasă, există mari șanse ca relația să ia sfârșit, mai ales atunci când este vorba despre niște suspiciuni nefondate precum o parola, sau o oră întârziată.

Numerologul susține că toate aceste acțiuni sunt, de fapt niște stări de isterie, iar cel mai des, bărbații nu pot accepta așa ceva.

”S-ar putea să fie foarte mulţi care iubesc aceste lucruri. Spre exemplu, dacă ai o parteneră care e suspicioasă şi a început cu întrebări: de ce ai băgat parolă, de ce nu m-ai anunţat că întârzii astăzi, etc.

Nişte suspiciuni nefondate, neverificate se duc undeva ca nişte ciocane. Nu văd că ar fi un băiat care să accepte crize de gelozie, persoane de acest gen. Astea sunt nişte stări de isterie mascată şi dacă s-a răspuns sub forma unui afront”, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Femeile vorbesc mult

Mihai Voropchievici a mai adăugat că de multe ori femeile au ceva de zis și au grijă să găsească tot timpul o temă de discuție, pe când bărbații vorbesc scurt și la obiect. Un alt lucru important de știut este faptul că bărbații sunt atrași de femeile neajutorate doar atunci când sunt căsătoriți.

După căsătorie, plângerile constante nu mai au același farmec și dăunează relației. De asemenea, un alt aspect prezentat de Mihai Voropchievici este ajutorul. Unele femei cer ajutorul, iar bărbații care se implică îl oferă, însă nu sunt lăsați, iar de aici, tot femeia se declară nemulțumită.

”De la asta se trece la a doua valoare: polologhie multă, vorba multă sau tocătorul doamnei. Prin natura lor, femeile vorbesc mai mult pentru că întotdeauna au ceva de spus. Întotdeauna găsesc o temă de discuţie, pe când bărbatul vorbeşte scurt şi la obiect. Pe femei le enervează astfel de atitudini pentru că pot crede că le dai cu flit.

Plângerile constante pe diferite teme. Bărbaţilor le plac femeile neajutorate atunci când nu sunt căsătoriţi. Povestea asta este o situaţie de forţă majoră. Dar dacă neajutorarea ascunde în spate un om profitor, atunci lucrurile se schimbă. De multe ori, femeile se plâng că bărbaţii nu se implică, însă atunci când se implică nu sunt lăsaţi”, a mai spus numerologul.