Luna martie este luna blestemelor. Mihai Voropchievici a explicat ce trebui să facem în fiecare dimineață pentru a ne proteja

03 mart. 2021
Luna martie este luna blestemelor. Mihai Voropchievici a explicat ce trebui să facem în fiecare dimineață pentru a ne proteja
Mihai Voropchievici are o emisiunea săptămânală la Antena3

Încă din cele mai vechi timpuri se spune că luna martie este cea mai intensă din punct de vedere spiritual atunci când vine vorba despre vrăji și blesteme. La început de primăvară trăirile sunt mult mai intense decât de obicei, iar toate fricile și spaimele se intensifică. Renumitul numerolog a explicat într-o intervenție la Antena 3 că în luna martie se schimbă energiile și este bine să ne facem un ritual în fiecare dimineață pentru a ne proteja.

Trebuie menționat că în această perioadă a anului, sunt cele mai multe șanse de a se prinde blestemele de cineva, dar în același timp se și pot desface vrăji și energii negative, care ne-au perturbat câmpurile pe parcursul a mai multe luni.

Cum putem elimina energiile negative

„La începutul primăverii, în luna martie, întotdeauna se schimbă energiile și toate negativitățile – frici, spaime, blsteme – se manifestă destul de intens. Sunt niște momente destul de neplăcute, de aceea e bine ca în această perioadă fiecare creștin când s-a trezit dimineața să spună o rugăciune puternică pentru ocrotirea casei, familiei, celor din jur.

La fel de bine e recomandat ca fiecare creștin să bea o gură de agheasmă, tot ca sistem de protecție. La fel de util e să solicităm unui preot să facă sfeștania casei. Indiferent că sunt la țară sau la oraș, oamenii fac aceste lucruri pentru că astfel pot goni energiile negtive de peste an, acumulate în diferite situați”, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Celebrul numerolog a spus și cât de simplu putem scăpa de energiile negative, fără să apelăm neapărat la tehnici spirituale. Un partener de discuții pus pe glume, un film bun care să ne amuze și totul poate deveni dintr-odată mai vesel și mai roz.

Un dialog vesel ne poate schimba vibrația

Este important să nu lăsăm să ne scadă vibrația și să ne ridicăm mereu din zona de abis, atunci când simțim că alunecăm spre tristețe, deznădejde sau depresie.

„La fel de bine, noi, muritorii de rând spunem că dacă venim de la Biserică cu o lumânare aprinsă putem curăți casa, energetic. Eu știu ce făcea bunica: dădea cu lumânarea aprinsă la tocul ușii, punea și niște căpățâni de usturoi – pentru că se spunea că la începutul lui martie înviau strigoii.

Energiile negative se manfestă de regulă la trecerea de la un sezon la altul. Dar putem să le eliminăm ușor – făcând sport sau mergând la o pimbare, cu un dialog mai vesel, vizionând o comedie, ca să ne mai descărcăm puțin sufletul”, a conchis Mihai Voropchievici la Antena 3.