Ce pedeapsă va primi Zanni pentru că a încălcat regulamentul Survivor România? Este mult prea dură

17 apr. 2021
Ce pedeapsă va primi Zanni pentru că a încălcat regulamentul Survivor România? Este mult prea dură
Zanni, în timpul unei probe de la Survivor România

Zannidache sau Zanni, cum îl cunoaște toată lumea, a încălcat regulamentul Survivor România, iar acum își așteaptă pedeapsa. Acesta s-a dat singur de gol, în cadrul episodului de sâmbătă. În timpul Consiliului, acesta încerca să explice că Elena Marin este cea mai falsă concurentă și a încercat să dea exemplu o întâmplare reală.

Faimoasa a adus de multe ori în discuție faptul că Zanni a încercat să o cumpere. De fapt, ea a dorit să-l provoace pe acesta să recunoască faptul că a încălcat regulamentul competiției. Concurenții nu au voie cu mâncare în camp, cu excepția celei pe care o primesc de la organizatori.

Zanni a ascuns două pachete de biscuiți

Dar se pare că Zanni a reușit să pună mână pe două pachete de biscuiți pe care apoi le-a împărțit cu colegii lui. A vrut să-i ofere și Elenei din ei pentru că o văzuse supărată pe marginea apei, dar aceasta a refuzat.

Când a povestit întâmplarea, practic Faimosul s-a deconspirat. Iar prezentatorul Daniel Pavel i-a replicat imediat că vor exista consecințe.

Pe rețelele de socializare a început imediat să curgă cu comentarii. Majoritatea sunt de părere că Zanni va primi o pedeapsă mult prea dură, aceeași cu a lui Starlin din trecut: nu va mai beneficia de recompense trei jocuri de acum înainte.

Irisha propusă pentru eliminare

Ținând cont că se simte deja foarte slăbit, probabil va fi o lovitură dură pentru Faimos. La ultimul joc de la Survivor România s-au impus Războinicii. Aceștia au câștigat recompensa, dar și un Consiliu liniștit.

În schimb, Faimoșii au fost nevoiți să propună un coleg spre eliminare, iar cea care a primit cele mai multe voturi negative a fost Irisha. Aceasta este, însă convinsă că fanii o vor salva și că Războinicii vor pierde al doilea joc pentru imunitate și că unul dintre aceștia va pleca acasă.