Clasament Survivor România 2021. O concurentă nouă ajunge pe locul 1 în topul eficacității. Pe ce loc au ajuns Zanni și Jador

15 apr. 2021
Clasament Survivor România 2021. O concurentă nouă ajunge pe locul 1 în topul eficacității. Pe ce loc au ajuns Zanni și Jador
Sorin a avut performanțe slabe în ultimele trei săptămâni de la Survivor România

Clasament Survivor România 2021. A trecut deja mai bine de o săptămână de când au intrat în competiție 4 noi concurente. Una dintre acestea a reușit să se remarce mai mult decât celelalte. Și nu doar prin performanțele sportive, ci și prin reacțiile pe care le are. Aceasta pare a fi deja una dintre favoritele fanilor emisiunii.

Este vorba despre Maria, care face parte din echipa Războinicilor. Aceasta a intrat pe traseu de 8 ori până acum și a adus 5 puncte. Performanța ei a urcat-o pe locul 1 în topul eficacității, cu 62,5%. Totuși trebuie subliniat că ea este abia la început, iar procentul ei bun nu este foarte concludent.

Cum se descurcă noile concurente de la Survivor România

Dar dacă o comparăm cu restul concurentelor noi, Maria conduce detașat. Raluca Dumitru de la Faimoși stă și ea destul de bine, cu 5 victorii și 4 înfrângeri. În schimb Vera și Irisha sunt cele mai slabe concurente în momentul de față.

Zanii, care la un moment dat conducea în clasamentul Survivor România se află acum pe locul 3, dar cu procente foarte bune, urmat de Elena și Andrei de la Războinici. Mellina a părăsit competiția, deși mult timp a fost și ea lider. Ultima perioadă a fost una gri pentru Furnicuță și a părăsit show-ul în lacrimi, dar foarte demnă, așa cum ne-a obișnuit.

Pe ce loc a ajuns Jador în topul Survivor România

Jador a ajuns pe locul 6, după ce a pierdut mai multe jocuri săptămână trecută, iar apoi a fost nevoie să rămână pe margine din cauza problemelor medicale. Și Culiță Sterp a alunecat în jos în top. Albert și Sorin rămân în continuare doi Războinici cu performanțe modeste, dar care se bucură de susținerea publicului.

În episodul de joi , 15 aprilie, prezentatorul Daniel Pavel va anunța că un concurent va părăsi competiția din motive medicale, iar sursele Voxbiz.ro susțin că este vorba despre Cătălin Moroșanu.

Foto: Captură Youtube