Ce salariu are Florin Călinescu la Pro Tv. Cât încasează lunar ca jurat la Românii au talent

de: Ana Toma
18 apr. 2021
Ce salariu are Florin Călinescu la Pro Tv. Cât încasează lunar ca jurat la Românii au talent
Florin Călinescu

Florin Călinescu este unul dintre cei mai de seamă actori din România și de asemenea, un jurnalist de excepție care a avut un mare impact asupra presei din România. Pe lângă viața filmului și viața jurnalistică, el mai are și o altă pasiune, televiziunea.

Florin Călinescu este unul dintre cei patru jurați ai emisiunii Românii au talent de la Pro Tv, iar având în vedere exeperiența sa vastă din punct de vedere profesional, remunerația sa este pe măsură.

Ce salariu are Florin Călinescu la Pro Tv

Românii au talent este una dintre cele mai de succes emisiuni din România. În fiecare an, noi concurenți și noi talente sunt descoperite, deci publicul are mereu parte de un val de noutate, dar și de suspans.

Pentru rolul de jurat în cadrul emisiunii Românii au talent, Florin Călinescu încasează lunar suma de 8.000 de euro, însă colegii săi ar încasa sume și mai mari după cum mărturisește actorul. 

Probabil că eu am cel mai mare salariu. Măi, nu știu cine îl are. Dacă îl are Andreea Esca sau Andra sau eu. Nu știu ce salariu are Andi (Andi Moisescu – n red.) sau Andra sau Andreea. Lucrurile astea sunt confidențiale, nu m-au interesat”, mărturisea Florin Călinescu.

Câți bani are în conturi Florin Călinescu

Salariul încasat de la Pro Tv nu este singur venit al lui Florin Călinescu. În paralel, actorul a mai avut și roluri la Teatrul Mic, ajungând astfel să încaseze suma de 50.079 lei ca angajat, dar şi alți 11.796 lei din diverse colaborări.

Dacă pe plan financiar, actorul o duce foarte bine, pe plan personal, acesta nu se poate lăuda. Florin Călinescu a trăit o dramă imensă întinsă pe ani de zile. El și-a pierdut soția, iar câțiva ani mai târziu, fiul său cel mic s-a sinucis.

Anemary a fost soția lui Florin Călinescu. Cei doi s-au cunoscut în perioada facultății și s-au căsătorit în anul 1978, pasiunea fiind cea care i-a unit. 

Drama lui Florin Călinescu

Prima oară, soția sa i-a dăruit o fetiță, care din păcate a murit după doar cinci luni de la naștere. Viața lui Florin Călinescu părea să își revină atunci când soția sa i-a mai dăruit alți doi băieți, însă viața i-a luat înapoi tot ce avea.

În 2005, soția sa a murit după ce a fost diagnosticată cu cancer esfogian, chiar în ziua în care trebuia să împlinească 47 de ani și 27 de ani de căsnicie. 

Evenimentul l-a marcat pe actor, motiv pentru care, acesta s-a retras din lumina reflectoarelor o bună perioadă de timp. Când și-a revenit parțial, Florin Călinsecu a mai primit o altă lovitură. Fiul său cel mic, Luca, s-a sinucis din cauza depresiei, dobândite după pierderea mamei sale. Cu toate acestea, actorul a reușit să se ridice și să meargă mai departe.