Ce salariu încasează Liviu Vârciu de la Antena 1. Detalii neștiute despre fostul soț al Adelinei Pestrițu: înălțime, biografie, carieră 

de: Ana Toma
19 mart. 2021
Ce salariu încasează Liviu Vârciu de la Antena 1. Detalii neștiute despre fostul soț al Adelinei Pestrițu: înălțime, biografie, carieră 
Liviu Vârciu

Liviu Vârciu este un actor, un om de televiziune și de asemenea un cântăreț extrem de îndrăgit. Puțini știu însă detalii despre viața personală a acestuia și despre modul în care a reușit să ajungă în televiziune.

Liviu Vârciu s-a născut pe 17 martie 1981, la Constanța, are o înălțime de 1,75 și în jur de 72 de kilograme. Numele lui a devenit cunoscut odată cu înființarea trupei L.A, alături de Aurelian Ciocan, la care l-au mai implicat ulterior şi pe Adrian Zainea.

Cum a ajuns Liviu Vârciu celebru

Prima piesă lansată de trupa L.A. a fost ”Femeia” și se poate spune că a rămas în istorie în lumea muzicii din România. Piesa a doborât decordul de vânzări la acel moment , iar până în 2005, trupa a rămas în top. Cei trei artiști au decis totuși să o ia pe drumuri separate în acel an, iar trupa s-a destrămat.

Trupa muzicală nu era însă singurul lucru pe care Liviu Vârciu îl avea. El a început și o carieră ca actor și a obținut roluri în producții importante din România precum Secretul Mariei, Scene de Căsnicie, Chiquitas, sau State de România.

Am aflat despre cariera muzicală, artistică, acum trebuie să știm și câte ceva despre cariera sa în lumea televiziunii. Liviu Vârciu a debutat alături de Cristina Cioran, în show-ul TV Masculin x Feminin, apoi a ajuns în Kanal D, unde a prezentat doi ani Roata norocului în perioada 2012-2013.

Căsnicia cu Adelina Pestrițu

Pe lângă cariera muzicală și artistică, Liviu Vârciu a căpătat notorietate și după căsnicia cu Adelina Pestrițu. Cei doi au fost căsătoriți timp de un an de zile. Deși au încercat să se mai împace de câteva ori, lucrurile nu au mers deloc bine, iar cei doi au sfârșit despărțiți.

Adelina Pestrițu și-a refăcut însă repede viața și a mers mai departe, iar în prezent este căsătorită și are o fetiță. De asemenea, după divorț, ea a devenit și o celebră influenceriță pe rețelele de socializare.

Liviu Vârciu a mai avut o relaţie cu Ramona Teiceanu, iar în 2016, s-a cuplat cu Anda Călin, cu care are doi copii, o fată şi un băiat.

Liviu Vârciu și Adelina Pestrițu

Ce salariu are Liviu Vârciu

Având în vedere experiența sa pe piața media, e de așteptat ca Liviu Vârciu să fie o personalitate bine plătită. După ce a ajuns aproape la toate posturile de televiziune, artistul a trecut și pe la Antena 3.

El a participat la două sezoane ale concursului Te cunosc de undeva, apoi a continuat cu Za Za Sing, o emisiune prezentată chiar de el. Liviu Vârciu a mai participat în 2019 la Asia Express ca și co-prezentator al emisiunii.

Nu e de mirare că Liviu Vârciu continuă să fie la Antena 1. El încasează lunar un salariu de 7.000 de euro pentru activitatea sa.