Ce studii are, de fapt, Gigi Becali. Motivul pentru care nu a fost admis la Teologie

de: Ana Toma
04 mai 2021
Ce studii are, de fapt, Gigi Becali. Motivul pentru care nu a fost admis la Teologie

Gigi Becali are un adevărat renume în România. Pe lângă cariera sa politică, el este finanțatorul FCSB, un milionar extrem de cunoscut în Pipera și de asemenea și un mare credincios.

Puțini știu însă detalii despre legătura dintre Biserică și Gigi Becali, dar și despre trecutul patronului de la FCSB. Deși și-a dorit să activeze într-un domeniu complet diferit, a rămas doar cu studii medii.

Ce studii are Gigi Becali

Conform CV-ului său de pe Camera Deputaților, Gigi Becali are terminat doar Liceul ”Iuli Maniu” din Capitală, pe care l-a făcut în perioada 1973-1978.

Totuși, Gigi Becali a încercat să meargă și spre studii superioare. El a început Facultatea de Drept, însă și-a dat seama că nu era ceea ce își dorea, așa că a făcut un pas înapoi.

Câțiva ani mai târziu, finanțatorul FCSB a crezut că și-a găsit vocația, așa că a decis să se înscrie la admiterea pentru Facultatea de Teologie a Universitatii București, însă din păcate nu a putut nici măcar să dea examenul.

De ce nu a fost admis la Teologie

Dacă vă întrebați de ce nu a putut fi admis Gigi Becali la Teologie, ei bine, acesta nu a primit acordul necesar de la Arhiepiscopie, deoarece se află în detenție la acel momnet, iar instituția de învățământ avea cursuri numai la zi.

Mai mult de atât, părintele Constantin Stoica, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române mărturisea că potrivit legilor în vigoare, persoanele private de libertate nu pot urma cursurile unei Facultăți, decât la formele de învățământ la distanță sau cu frecvență redusă.

Din păcate pentru Gigi Becali, aceste forme nu existau la Facultatea de Teologie Ortodoxă a Univerisității din București, așa că milionarul nu a avut nicio șansă să se poată înscrie.

„Gigi Becali nu s-a inscris la Facultatea de Teologie Ortodoxa din București”, mărturisea părintele Stoica.