Ce studii are și cu ce se ocupă, de fapt Monica Odagiu, presupusa iubită a lui Dan Bittman! Are doar 24 de ani

04 ian. 2021
Ce studii are și cu ce se ocupă, de fapt Monica Odagiu, presupusa iubită a lui Dan Bittman! Are doar 24 de ani
Dan Bittman și Monica Odagiu/ Foto: Facebook

La 58 de ani, Dan Bittman se bucură încă de mare succes la femei, deși în ultima perioadă imaginea lui a avut de suferit, după ce a fost catalogat drept un negaționist al pandemiei. În luna martie, când au început restricțiile, presa tabloidă a scris că artistul a plecat de acasă, unde locuia cu mama copiilor săi, Lilina Ștefan pentru a se muta cu iubita lui, Monica Odagiu.

Despre o relație cu frumoasa tânără s-a vorbit mult în ultimii trei ani, dar niciunul dintre cei doi nu au recunoscut niciodată nimic oficial. Mai mult, invitat la emisiunea lui Denise Rifai, de pe Kanal D, Dan Bittman a spus că între el și tânăra în vârstă de doar 24 de ani ar fi doar o relație de amiciție, însă răspunsul poate fi mult interepretat.

Ban Bittman a spus adevărul despre relația cu Monica Odagiu

Aici trebuie să fac o mare rectificare. Presa, aici, nu a avut dreptate. Eu nu am plecat de acasă niciodată și nici nu aș face așa ceva, pentru nimeni. Nu e vorba de o actriță. Chiar mi-a părut rău că o carieră de actriță nu trebuie să fie pătată de un bărbat de 58 de ani. A fost doar o poveste inventată”, a spus Bittman la Kanal D.

Monica Odagiu a ajuns în prim plan după ce a participat la ”Vocea României” și a fost componentă a trupei LaLaLa Band, între anii 2011-2012. Ea a fost atunci colegă cu Alina Eremia, Liviu Teodorescu sau Sore, toți trei fiind astăzi nume cunoscute pe piața muzicală.

Ce studii are Monica Odagiu și cu ce se ocupă astăzi

Deși are o voce superbă, Monica Odagiu nu a reușit să ajungă la fel de cunoscută ca cei cu care a jucat în „Pariu cu viața”, ea bucurându-se doar de colaborarea cu Bittman din anul 2016, când au lansat împreună o piesă de mare succes,  ”Stau cu picioarele în apă rece”.

Dan Bittman și Monica Odagiu au fost surprinși de multe ori împreună în ultimii trei ani

La acel moment, tânăra era studentă la UNATC, iar astăzi Monica Odagiu are diplomă de actriță, ca și sora ei Ana Odagiu. De altfel, cele două postează regulat pe rețelele de socializare scurte scenete amuzante cu ele două și se bucură de numeroase aprecieri.

Ce spune Monica Odagiu despre relația cu Dan Bittman

Deși ambele sunt extrem de talentate și frumoase, brandul Monicăi a fost umbrit de presupusa relație amoroasă cu Dan Bittman. În urmă cu aproximativ o lună, aceasta a vrut să arate subtit că este singură, încercând probabil să transmită către mass media că știrile care curg despre relația ei cu solistul Holograf nu mai sunt de actualitate.

Invitată la Acces Direct, ea a întărit și mai mult ideea că nu a trăit nicio poveste de dragoste cu Dan Bittman.

„Mulţi oameni au spus: Băi, de ce nu ieşiţi să spuneţi că nu e adevărat? De ce nu comunicaţi? Am zis că nu e o idee bună. Şi pe mine m-au făcut mai bătrână cu un an. Cică am 25, am 24 încă. Fiecare îşi face meseria cum poate. Noi cumva încercăm să nu intrăm în discuţii. Am zis că nu e o idee bună şi că nu e necesar şi vrem să stăm departe de ele”, a spus actriţa în emisiunea Acces Direct, difuzată la Antena 1.