Ce trăsături ale feței au oamenii care vor deveni milionari? Cum arată fruntea sau buzele. Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au explicat în detaliu

de: Ana Toma
11 apr. 2021
Ce trăsături ale feței au oamenii care vor deveni milionari? Cum arată fruntea sau buzele. Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au explicat în detaliu
Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici la Adevăruri Ascunse, emisiunea lor de pe Antena3

Unii oameni sunt pur și simplu înzestrați cu noroc, însă nu își dau seama. Lidia Fecioru și numerologul Mihai Voropchievici au vorbit despre semnele distinctive care ne pot spune cât de norocoși suntem.

Conform celor doi, ne putem da seama dacă o personă este norocoasă, uitându-ne la chipul ei. Fruntea, buzele, sprâncenele, ne pot spune mai multe decât ne-am fi așteptat vreodată.

Fruntea este semnul bogăției

Lidia Fecioru susține că fruntea este primul lucru la care trebuie să ne uităm. Ea este semnul bogăției și al măreției, iar cei care o au înaltă și proeminentă sunt oameni norocoși.  Un alt factor important este alunița. Bionergoterapeutul susține că acestea nu aduc noroc. 

„Ar fi bine să nu îndrepți nici riduri, nici nimic. Există și oameni care au alunițe. Cele care nu aduc un echilibru sunt alunițele care se află pe centrul frunții sau în centrul ochilor. Se spune că nu e bine să le avem, pentru că nu aduc noroc”, a spus Lidia Fecioru, la Antena 3.

Mihai Voropchievici a intervenit și el. Portivit numerologului, persoanele care se nasc cu o aluniță în frunte nu au cale de mijloc. 

„Omul care are acea aluniță din naștere, nu are cale de mijloc – ori e negativ, ori e pozitiv. Dacă se mai naște și într-un an cu 0 sau 1, an de metal te ‘taie în două”, a subliniat Mihai Voropchievici.

Cum trebuie să arăte o persoană norocoasă

Probabil vă întrebați acum cum ne dăm seama cine este norocos și cine nu. Ei bine, cei doi astrologi au spus care sunt criteriile clare după care ne dăm seama care este destinul unei persoane.

Astfel, persoanele care au sprâncenele unite, nu trebuie să se îngrijoreze, pentru că au un talent deosebit. De asemenea, o persoană norocoasă trebuie să aibă fața curată între frunte și nas, adică fără coșuri sau alte semne.

Nasul contează și el și trebuie să fie rotund, dar și drept. Cei cu nasul borcănat trebuie să știe că acesta este și el un semn de bogăție. Dacă ai o aluniță pe nas, potrivit numerologului, aceasta aduce bogăție, în schimb, adcă este pe vârful nasului, aduce ghinion.

Buzele și bogăția

Am aflat semnificația părții de sus a feței, însă sunt detalii și mai jos.Obrajii trebuie să fie susținuți, iar gura trebuie să fie cărnoasă. De asemenea, despicătura de pe vârful buzelor trebuie să fie coborâtă.

Cei care au bărbia ridicată, sau au o gropiță în bărbie se pot declara și ei oameni norocoși din punct de vedere material. În ceea ce privește urechile, lobul trebuie să fie proeminent, mai spune numerologul Mihai Voropchievici.