Simți nevoia de singurătate? Lidia Fecioru a spus ce semnifică acest lucru. Este un avertisment al corpului

de: Ana Toma
20 mart. 2021
Simți nevoia de singurătate? Lidia Fecioru a spus ce semnifică acest lucru. Este un avertisment al corpului
Lidia Fecioru

Uneori corpul nostru ne avertizează că ceva este în nergeulă, iar de multe ori ne este dificil să înțelegem aceste semne. Lidia Fecioru a explicat pe scurt când trebuie să devenim îngrijorați.

Bionergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit despre avertismentele majore pe care corpul ni le dă atunci când ceva este în neregulă. Uneori avem nevoie de spațiu, de odihnă, atât pentru creier cât și pentru suflet. 

Ți-ai pierdut sperența?

Dacă te confrunți cu sentimentul de deznădejde, simți că ți-ai pierdut speranța și nu mai e nimic de făcut, trebuie să înțelegi cum ai ajuns în această situație.

Lidia Fecioru a mărturisit că s-a confruntat și ea cu așa ceva. Când o persoană nu se mai regăsește, este bine să se detașeze puțin de viața lor și să o privească ”ca o tablă de șah”. Trebuie să își dea seama ce le lipsește și care sunt prioritățile lor.  

De asemenea, trebuie să fim mai deschiși și să nu rămânem în loc pentru anumite pierderi. Lucrurile bune vin atunci când suntem nepregătiți. 

Realizezi ori că te-ai îndepărtat, ţi-ai rupt din visurile tale, ai fost folosit, că ai stat doar pentru alţii. Rupe-te. Să îţi simtă lipsa, ca apoi să îi deranjeze prezenţa. Oamenii numai după ce îi pierdem îi valorificăm. Acelaşi lucru şi cu celelalte din viaţa noastră. Lucrurile cele mai interesante vin atunci când eşti total nepregătit”, a spus Lidia Fecioru. 

Coșmaruri și vise incoerente

Dacă visezi urât sau ai coșmaruri, subconștientul tău te avertizează. Ai o viață plină de frici, iar noaptea ele prind viață. În funcție de ce temeri ai, trebuie să evaluezi problema și să o rezolvi.

”Vezi ce temeri ai, poate există temeri din copilărie nu numai ce trăim astăzi. Subconştientul este ca un preş pe care noi aruncăm toate lucrurile”, recomandă bionergoterapeutul

Un alt semn din partea organismului nostru este stresul. Multe persoane se stresează pentru că au nevoie de adrenalină, susține bionergoterapeutul.

Cu alte cuvinte, o persoană care se confruntă cu stres ar trebui să devină mai activă. Plictiseala duce la depresie, așa că cel mai bine este să ne ferim și să fim precauți. 

Simți că te îmbolnăvești

Un alt semn transmis de organism este un semnal sub formă de boli. Trebuie să știi că pentru fiecare boală în parte există o cauză spirtuală. În funcție de emoțiile pe care le avem, ne putem îmbolnăvi, iar organismul nostru încearcă să ne avertizeze. 

”Organismul nostru e ca o fabrică în care lucrează roboţi. Totul e mecanizat, robotizat şi în momentul în care avem lipsă de calciu sună alarma, avem lipsă de magneziu, la fel şi tot aşa.

Ne îmbolnăvesc geloziile, invidia. Toate astea ne îmbolnăvesc fizic. Undeva noi am greşit, s-a întâmplat ceva. Am stricat matricea, am umblat la şuruburi şi nu e ok”, mai spune Lidia Fecioru.

Nevoia de singurătate

Nevoia de singurătate este și ea un semnal de alarmă. Persoanele care ajung să-și îndeplinească toate dorințele și aspirațiile ar putea observa că ceva le lipsește, motiv pentru care simt nevoia să petreacă niște timp cu ele însuși.

Ele trebuie să învețe care le sunt prioritățile și ce își doresc de la viață. Doar așa vor deveni mulțumite cu propria lor persoană. 

”Îmi rezerv un timp liber pentru mine, să stau eu cu mine şi să îmi fac un bilanţ intim. Să aflu de ce sunt nemulţumit şi ce îmi lipseşte. Munca e bună, dar nici să ajungi să te omoare munca. E nevoie să îţi faci o analiză”, mai spune Lidia Fecioru.