Ce vârstă are Loredana Groza acum și cum arăta când avea 20 de ani. Nu semăna deloc cu cea de acum

27 apr. 2021
Ce vârstă are Loredana Groza acum și cum arăta când avea 20 de ani. Nu semăna deloc cu cea de acum
Loredana. Foto: Facebook

Loredana Groza a devenit principalul subiect de pe rețelele de socializare, dar și de pe site-urile de știri. Aceasta a lansat în urmă cu trei zile o melodie în colaborare cu zece cântăreți de manele. „Fericire” îi are ca protagoniști pe Jador, Culiță Sterp, Florin Salam, Jean de la Craiova, Vali Vijelie, Baboiaș, Nicu Paleru, Ștefan, Adi de la Vâlcea și bineînțeles Costi Ioniță, care este și producătorul clipului.

Piesa a ajuns pe locul 1 în trending Youtube România și pe 8 la nivel global, cea mai bună performanță pentru muzica din țara noastră până în prezent. Ei bine, țara s-a împărțit în două. O parte o critică aspru pentru că a acceptat să cânte manele, în timp ce alții o felicită pentru performanță și curaj.

Ce vârstă are Loredana Groza

Lordana Groza Boncea are astăzi 50 de ani, iar pe 10 iunie va împlini 51. Deși susține că nu are nicio operație estetică, cea de acum 30 de ani nu pare să mai aibă nimic în comun cu diva de acum. Artista s-a bucurat de mare succes de-a lungul timpului și a știut mereu să se reinventeze pentru a fi mereu în trending. Și de data aceasta a mai bifat o reușită.

Loredana Groza la 20 de ani

Ce spune Loredana despre noua ei piesă

„Muzica este iubire! Muzica este #Fericire!
Muzica este un limbaj universal, trece dincolo de limba, culoarea pielii, conturi in banca… de fiecare data am cantat cu placere orice gen muzical. Am fost primul artist din Romania care a facut crossover cu hip hop, muzica lautareasca, folclor, gypsy music, electro, trap…reusind sa scot din underground, in atentia marelui public, artisti si stiluri muzicale diferite. De fiecare data ma implic total, cu pasiune, in orice proiect.

Le multumesc fanilor mei si tuturor pentru ca m-au facut sa ma simt ca o regina.
Tzuki❤️💋
Lori din Onesti”, a fost mesajul Loredanei la scurt timp după ce a lansat piesa „Fericire”, care a strâns peste 3 milioane de vizualizări în doar trei zile.