Premieră istorică pentru Loredana Groza și Jador! Sunt primii români care au reușit această performanță

23 apr. 2021
Premieră istorică pentru Loredana Groza și Jador! Sunt primii români care au reușit această performanță
Loredana. Foto: Facebook

Una caldă, una rece pentru Jador. Acesta a fost eliminat de la Survivor România, din cauza problemelor medicale la genunchi, dar a dat lovitura cu noua lui piesă, produsă de Costi Ioniță. De fapt este vorba despre o colaborare care o are în prim plan pe Loredana Groza și toate numele grele din industria manelelor.

Melodia „Fericire” a depășit toate așteptările. A ajuns pe locul 2 în trending Youtube România, după ce a strâns peste 1 milion de vizualizări în mai puțin de 24 de ore de la lansare, însă a ajuns în top și în numeroase alte țări.

Performanță unică în industria muzicală românească

Numărul mare de accesări a dus piesa pe locul 8 în trending Youtube la nivel global. Este pentru prima dată când artiști din România reușesc această performanță. Loredana a fost cea care a și făcut acest anunț.

„Muzica este iubire! Muzica este #Fericire!
Muzica este un limbaj universal, trece dincolo de limba, culoarea pielii, conturi in banca… de fiecare data am cantat cu placere orice gen muzical. Am fost primul artist din Romania care a facut crossover cu hip hop, muzica lautareasca, folclor, gypsy music, electro, trap…reusind sa scot din underground, in atentia marelui public, artisti si stiluri muzicale diferite. De fiecare data ma implic total, cu pasiune, in orice proiect.
Le multumesc fanilor mei si tuturor pentru ca m-au facut sa ma simt ca o regina.
Tzuki❤️💋
Lori din Onesti”, a mai scris Loredana pe pagina ei de facebook.

Theo Rose și-a schimbat și ea genul muzical pentru a avea succes

Cu siguranță în mai puțin de 24 de ore, piesa va ajunge pe locul 1 în trending Youtube România și va rămâne acolo ceva timp. În momentul de față topul este condus de Tzancă Urganu, iar pe locul 3 se află Theo Rose cu o colaborare cu Valentin Dinu. De remarcat că toate cele 3 piese sunt manele.

Theo Rose cânta un alt gen muzical, însă nu avea foarte mult succes cu melodiile pe care le promova. Managerul ei a convins-o să lanseze o piesă cu Bogdan de la Ploiești. Imediat aceasta a ajuns în trending Youtube, chiar pe locul 1 și din acel moment a început ascensiunea tinerei artiste. Astăzi la 23 de ani, ea se impune pe piața muzicală cu genul muzical care a cucerit România, manelele.

De altfel, din ce în ce mai mulți artiști de muzică pop dance au început să-și schimbe genul muzical pentru a se impune și în online. Dacă în trecut artiste ca INNA sau Delia se aflau pe locul 1 în topuri, acum românii din online aleg să asculte preponderent manele