Cea mai bună mască cu ou pentru ten! Pielea ta va fi mult mai hidratată. Care e secretul

ten_cosuri_78652900

Toate ne dorim in ten hidratat și fără imperfecțiuni, însă factorii externi fac uneori extrem de dificil acest lucru. Totuși, există soluții naturale, chiar mai benefice decât cele de la saloanele de înfrumusețare.

Printre ele se numără masca de ou pentru ten. Secretul acesteia stă în cel de al doilea ingredient pe care îl adăugăm și anume mierea.

Atunci când ești hotărâtă să prepari această mască este indicat să folosești albușul de ou. Acesta este bogat în nutrienți care hidratează intens pielea, îmbunătățesc eleasticitatea și micșorează porii.

De ce ai nevoie

  • 1 albuș de ou
  • 1 linguriță cu zeamă de lămâie
  • 1 linguriță cu miere

Cum o prepari

Modul de preparare este unul foarte simplu, astfel încât o poți aplica oricând simți nevoia. Se bate bine albușul de ou până se obține o spumă consistentă.

Se adaugă apoi mierea și zeama de lămâie și se amestecă bine. Se aplică masca pe tenul curat, proaspăt spălat, și se lasă să acționeze timp de 20 de minute.

În cazul în care nu știai, albușul de ou îți tonifică tenul, în timp ce zeama de lămâie exfoliază delicat și uniformizează nuanța pielii. Mierea are și ea beneficii ascunse. Aceasta elimină bacteriile responsabile pentru apariția coșurilor și în același timp hidratează tenul.

Revista Presei