Rețeta pentru cel mai răcoros tort cu miere! Este delicios și se prepară rapid

mier

Vara, toți căutăm cele mai răcoroase și sațioase deserte. Tortul cu miere și fructe de pădure este cel care îți oferă aceste beneficii într-o singură felie, iar gustul este pe măsura. Rețeta este una simplă și poți face oricând dorești. 

Rețeta se poate găsi pe platforma lui Gwyneth Paltrow, Goop.com și promite un gust pe măsură chiar și pentru pretențioși.

De ce ai nevoie

  • 3 oua
  • zeama de la o lamaie
  • o jumatate de cana de miere
  • 1 cana si jumatate de lapte
  • o cana de zahar brun
  • 2 cani si jumatate de faina
  • o jumatate de lingurita de praf de copt
  • 1 lingurita de sare
  • 177 ml ulei de canola
  • 177 ml ulei de masline

Cum se prepară

Se preincalzeste cuptorul la 180 ° C, iar între timp se amesteca ouale si coaja de lamaie cu un mixer cu viteza medie timp de aproximativ 30 de secunde.

In timp ce merge mixerul, se adauga si mierea, amestecand inca un minut. Se adauga apoi incet uleiul de canola si pe cel de masline, urmate de lapte.

Se opreste apoi mixerul si se adauga ingredientele uscate (zahar, faina, praf de copt, bicarbonat de sodiu si sare), apoi se reia amestecarea la viteza medie timp de 2 minute sau pana cand aluatul este neted si s-a subtiat.

Se pune apoi hartia de copt pe tava inainte de a se turna aluatul. Se toarna apoi aluatul si se lasa la copt timp de 45 de minute, apoi se roteste tava la jumatatea timpului de coacere.

Se scoate tortul din cuptor si se lasa sa se raceasca pe un suport. Se taie apoi in patrate uniforme si se adauga fructele de padure deasupra.

Revista Presei