Cea mai bună salată de boeuf din lume. Rețeta celebrei Jamila. Ce ingrediente folosește ca să o facă mai specială ca oricare alta

20 nov. 2020
Cea mai bună salată de boeuf din lume. Rețeta celebrei Jamila. Ce ingrediente folosește ca să o facă mai specială ca oricare alta

Salata boeuf este o mâncare care poate fi găsită în bucătăria franceză, rusească, dar și românească. Este o rețetă simplă care nu poate să lipsească de pe masa de sărbătoare și este gătită cu drag de multe gospodine.

Jamila este vloggerul culinar numărul 1 în România și prezintă varianta ei de salată boeuf, în care folosește ingrediente mai speciale. Această rețetă poate fi găsită cu ușurință pe blog-ul ei jamilacuisine.ro.

Toate ingredientele de care aveți nevoie pentru salata BOEUF:

  • 800 g morcovi
  • 1,5 kg cartofi
  • 500 g carne de vită
  • castraveți murați
  • gogoșari murați
  • 2-3 linguri de maioneză
  • sare după gust

Modul de preparare:

”În primul rând, fierbeți cartofii până puteți cu ușurință să-i străpungeți cu cuțitul, iar apoi tăiații în cubulețe mici. Puneți cartofii într-un bol încăpător și apucați-vă de tăiat morcovii, care sunt deja fierți.

În al doilea rând, carnea de porc, trebuie fiartă și tăiată cubulețe mici, de mărimea cartofilor și morcovilor. Puteți pune în locul cărnii de vită și carne de pui sau curcan, asta, dacă nu sunteți mari fani ai cărnii de vită.

Adăugați carnea peste morcovi și apucați-vă de tăiat gogoșarii murați. Iar apoi, veți termina cu castraveții murați, care, la fel, trebuie tăiați cubulețe mici.

După ce ați feliat toate ingredientele, amestecați-le în bol, pentru că este mai ușor de omogenizat acum, decât când este maioneza pusă. Maioneza va îngreuna tot procesul. Adăugați un pic de sare și puneți 2 sau 3 linguri de maioneză și omogenizați toate produsele din bol.

Salata de boeuf este gata și după dorință puteți apela la o formă pătrată, iar mai apoi să o lăsați câteva minute în frigider.” spune Jamila Cuisine în video-ul ei.

Jamila își prezintă toare rețetele sale pe contul său de Youtube unde vă invităm să o urmăriți. Tot ce am încercat noi, urmând sfaturile ei, a fost delicios.

Video-ul poate fi găsit mai jos