Cea mai delicioasă negresă din lume: negresă la cană. Rețeta este simplă și este gata în doar cinci minute

negrasa cioco

Dacă vrei să îți surprinzi oaspeții cu un desert ieșit din comun sau pur și simplu vrei să te bucuri de un preparat delicios, trebuie neapărat să încerci negresa la cană. Rețeta este extrem de simplă și e gata în doar cinci minute.

Pentru a prepara această rețetă vei avea nevoie de câteva ingrediente simple și de un cuptor cu microunde. În doar cinci minute vei obține o brioșă rapidă și delicioasă, într-o cană.

De ce ai nevoie 

  • 3 linguri de făină
  • 2 linguri de cacao
  • 1/4 linguriță cu praf de copt
  • 2 linguri cu zahăr brun
  • 1 lingură cu zahăr tos
  • un praf de sare
  • 3 linguri cu ulei de floarea soarelui
  • 3 linguri cu lapte integral
  • 2 picături de esență de vanilie
  • 3 linguri cu chipsuri de ciocolată

Cum o prepari

Modul de preparare este extrem de simplă. Într-o cană mare, amestecă făina, pudra de cacao, praful de copt, zahărul brun, zahărul tos și sarea. Adaugă apoi uleiul, laptele și esența de vanilie, apoi amestecă bine, pentru a obține o pastă fină.

Adaugă apoi fulgii de ciocolată, amestecă cu grijă și pune cana în cuptorul cu microunde și lasă timp de două minute, până când negresa s-a copt în interior, iar atunci când înfigi o scobitoare iese curată.

Lasă la răcit timp de cinci minute înainte de a mânca. Desertul va fi absolut delicios!

Revista Presei