Cea mai mare rivală a Elenei Udrea a devenit milionară! Duce o viață de vis în Dubai. Cum a reușit să ajungă în acest punct

de: Ana Toma
07 iun. 2021
Cea mai mare rivală a Elenei Udrea a devenit milionară! Duce o viață de vis în Dubai. Cum a reușit să ajungă în acest punct
Elena Udrea

Cea mai mare rivală a Elenei Udrea a ajuns să ducă o viață de vis așa cum și-a dorit dintotdeauna. Locuiește în Dubai, a devenit milionară, iar destinul ei a întrecut orice așteptare.

Vorbim despre Diana Roibu, fosta soție a lui Dorin Cocoș, care în 2015 a plecat din România cu o bună parte din averea soțului său pe care l-a lăscat în închisoare.

Cum a ajuns Diana Roibu milionară

De la o stewardesă modestă, așa cum era acum câțiva ani, Diana Roibu a ajuns să trăiască o viață cum mulți și-ar dori. Ea provine dintr-o familie cu mari posibilități financiare, iar acest lucru se vede chiar din aparițiile ei pe rețelele de socializare.

Se îmbracă în ținute de mii de euro, poartă bijuterii foarte scumpe, ba chiar și-a schimbat și culoarea părului.

După ce a părăsit România în 2015, rivala Elenei Udrea s-a mutat în Dubai, doi ani mai târziu căsătorindu-se cu un om de afaceri iranian, care deține o companie de investiții și tranzacții pe bursă cu sediul în Singapore, unde, de altfel își și petrece o bună perioadă din timp.

Și soțul Dianei Roibu provine dintr-o familie bogată, care deține cea mai mare agenție de publicitate din țară, având printre clienți toate băncile din stat.

Diana Roibu și Dorin Cocoș, fostul soț al Elenei Udrea

Dorin Cocoș a rămas abandonat în închisoare

Povestea de dragoste dintre Diana Roibu și Dorin Cocoș a început pe când acesta era încă căsătorit cu Elena Udrea. Rivala fostului ministru al Turismului lucra ca stewardesă, pe când fostul ei soț era pasager.

La vremea aceea, în presă se zvonea că soțul Elenei Udrea a dus o viață dublă timp de doi ani, însă fostul ministru a dorit să păstreze aparențele unei căsnicii bine închegate.

Odată intrat la închisoare, Diana Roibu s-a despărțit de Dorin Cocoș prin avocați, nedorind să se mai întoarcă în România nici măcar pentru semnarea actelor de divorț.

Cât despre motivul divorțului, fosta stewardesă s-ar fi arătat dezamăgită de soțul ei, dar și de problemele cu legea pe care acesta le avea la acel moment.