Cea mai mare umilință pentru Diana Șoșoacă. Cariera ei s-a sfârșit

28 mart. 2021
Cea mai mare umilință pentru Diana Șoșoacă. Cariera ei s-a sfârșit
Diana Șoșoacă a fost aleasă senator AUR la alegerile din decembrie 2020

Diana Șoșoacă a fost în ultima perioadă cel mai promovat politician. Aceasta era prezentă zilnic pe la toate posturile de televiziune, repetând aceleași lozinci și îndemnând oamenii să nu respecte restricțiile impuse de autorități și să nu meargă în spitale întrucât s-ar putea să fie ultimul lor drum. În urmă cu o săptămână aceasta a organizat un miting de protest, la care au participat aproximativ 1000 de persoane.

A cantat, a dansat, s-a dat în spectacol în stilul caracteristic și s-a simțit stăpâna lumii. Ca o adevărată vedetă rock, aceasta și-a invitat fanii să o urmeze în tot ceea ce face, așa că a anunțat un nou „concert”. Mai exact, sâmbătă s-a prezentat din nou Piața Victoriei pentru a face băi de mulțime.

Diana Șoșoacă a încasat cea mai mare umilință din scurta carieră politică

Doar că surpriză. Nu a mai venit nimeni. Nici măcar televiziunile, care au făcut-o atât de mare, ceea ce i-a declanșat Dianei Șoșoacă o criză de nervi. Toată lumea se aștepta ca aceasta să se arunce pe șinele de la metrou și să pozeze din nou în salvatoarea oropsiților, doar că fosta senatoare AUR a arătat că în realitate este doar o narcisistă, care vorbește mult, face puțin, iar la finalul zilei este doar despre ea și nu despre români și România.

Mai mult decât atât, moartea cântăreței de muzică de petrecere, Cornelia Catanga a încins mult spiritele, iar jurnalista Mara Bănică arată cu degetul spre Diana Șoșoacă. Artista suferea de coronavirus, dar refuza să meargă la spital de teama medicilor. Ea s-a tratat acasă cu Ivermectină și fiind o persoană cu multiple probleme de sănătate, această auto-medicație dezastruoasă i-a fost fatală.

Mara Bănică o consideră responsabilă de moartea Corneliei Catanga

„Eu nu sunt deloc de acord, exact cum zicea doamna Monica Pop, cu tâmpenia asta propagată de tot felul de inconștienți: Fugiți români din spitale! Protestați pe străzi! Că de aia nu scăpăm mai repede. Noi suntem un popor de smecheri, pe noi nici boala nu ne lovește, nici Covid-ul nu ne lovește, nici nimic, nici Poliția nu ne dă amenzi. Noi putem și ne transformăm în bombardieri. Uite că ne lovește boala, uite că există, uite că nu ne omoară în spitale, ne omoară faptul că nu mergem la timp în spitale. Am vorbit cu biata Cornelia în ultima perioadă. Era bolnavă de Covid și nu voia să meargă la spital tocmai din această mentalitate imbecilă că spitalul o omoară. Asta să fie foarte clar. Dumnezeu să o ierte!”, a adăugat jurnalista. Au căzut victime acestei mentalități via Diana Șoșoacă și mai știu eu cine”, a spus Mara Bănică la Antena 3.

Renumitul scriitor și analist, Stelian Tănase face și el o trecere în revistă a situației și rezumă excelent povestea Dianei Șoșoacă la acest moment. Practic acesta este începutul sfârșitului pentru senatoarea AUR și pare că se apropie de final cariera ei. Fără propaganda TV și fiind blocată și pe rețelele de socializare vocea ei se aude tot mai puțin.

„Iesiti ca m-am saturat de telefoanele voastre si de mesajele in care va plangeti, va lamentati! Nu va este rusine sa stati in case?”

Probabil mai marii țării au înțeles că nu pot lăsa un fenomen atât de periculos să ia amploare, mai ales că numărul victimelor virusului care a blocat întreaga planetă crește vertiginos. Avem nevoie să repornim economia, dar pentru ca acest lucru să se întâmple trebuie să stopăm extinderea bolii. Ori acest lucru pare imposibil, cât timp se repetă lozinci care învrăjbesc populația și o împinge spre moarte.

„Excelența sa, dna senator Diana Soșoacă a făcut ieri o criză de nervi. Motivul – la mitingul de protest anunțat de ea nu apărut nimeni. Ca să vezi!! Nici partizanii ei incorijibili, nici televiziunile nu s-au prezentat. Mă întreb unde e a dispărut „poporul român” de la care se revendică ea tot timpul? In codrul verde, pesemne, cel frate cu românul. Da, se pare că nu mai interesează pe nimeni prestațiile ei. Clownerie, panaramă și atît. Lumea s-a prins. Chari si cei mai fani. Ieri spectacolul s-a contramandat. Reacția ei? A umplut fb-ul cu prostii.

Citez- „Iesiti ca m-am saturat de telefoanele voastre si de mesajele in care va plangeti, va lamentati! Nu va este rusine sa stati in case si sa va lamentati in timp ce mortii vostri nu mai au parte de o inmormantare crestineasca?”

Le zice, bre. E nervoasă că nu mai este urmată. Și-a pierdut brusc publicul. Au lăsat-o din brațe sustinătorii, mitingiștii, platitorii de amenzi, niste servicii, Sputnik, toți. A costat-o cred și absența de la Metrou. Multi o vedeau in fruntea protestatarilor din subteran. Destui s-au simțit trădați de absența ei. Scena de ieri, cu ea singura in piata Parlamentului, a fost homerică. De o mare tristețe. Ce film mișto s-ar face de aici. Ce personaj! Am citit pe chipul Șoșoacăi dezamăgire si furie. Si piata pustie..Tare, nene.

De ce a fost părăsită? Pentru că nu mai produce. A devenit plicticoasă, noutatea s-a dus. Nu mai vine cu nimic, are aceleasi vorbe, dansuri și tricouri. Repertoriu prea sărac! Repetă într-una un scheci simpluț. Se stie, mulțimile sunt volatile – se formează ușor și se destramă la fel. Se plictisesc repede, au nevoie de povești, de intimplări noi ca să se entuziasmeze Or, Șoșoaca nu mai livrează marfa asta. Repetă aceeași schemă. Ii trebuie alt regizor, ceva mai imaginativ.

Dragilor, hai să dăm pagina. P-asta am citit-o„, a comentat și Stelian Tănase pe pagina lui de facebook.

Vezi și Detaliile pe care Diana Șoșoacă le ține secrete! Ce studii are, de fapt aceasta? Cine este și de ce minte? CV Diana Iovanovici Șoșoacă