Ceaiul minune care te ajută să slăbești! Ce conține de fapt. Nu se compară cu cel negru

de: Ana Toma
04 iun. 2020
Ceaiul minune care te ajută să slăbești! Ce conține de fapt. Nu se compară cu cel negru

Duci o luptă grea cu ultimele kilogramele acumulate și ai încercat mai multe metode? Află că ceaiurile joacă un rol foarte important în momentul în care începi o dietă. 

Ceaiul alb este lichidul minune care te poate ajuta să slăbești într-un mod armonios. Deși nu este unul foarte popular, acesta are o serie largă de beneficii atât pentru sănătatea ta, cât și pentru aspectul corporal.

Nu se compară cu ceaiul negru

Ceaiul alb se obține din planta Camellia sinesis, la fel ca și cel verde, însă spre deosebire de acesta, ceaiul alb are un avantaj major. Acesta este obținut din muguri proaspeți și frunze tinere ale plantei și totodată este fermentat foarte puțin, astfel că îți păstrează mai bine proprietățile față de alte ceaiuri.

Odată ce te-ai hotărât să slăbești este important să știi că pe lângă consumul ceaiului alb, este nevoie de o alimentație sănătoasă și echilibrată, altfel, beneficiile sale asupra siluetei vor fi diminuate.

Cum îl consumi?

Pentru a obține rezultatele mult dorite, ceaiul alb trebuie consumat de trei ori pe zi, pe lângă cei doi litri de apă recomandați.

Un studiu realizat de cercetătorii americani arată că ceaiul alb încetinește procesul prin care adipocitele formează depozite de grăsime și accelerează metabolismul astfel încât grăsimile deja acumulate sunt topite încet în fiecare zi.

Specialiștii atrag atenția că rezultatele vizibile ale slăbirii cu ceai alb se vor observa în timp, nicidecum de pe o zi pe alta. Prin urmare, pentru a slăbi într-un mod armonios și pentru a ajunge la corpul mult visat, este nevoie de multă răbdare și perseverență.