Cel mai jenant moment! Vedetele super celebre care au încălcat contractul cu Pro TV! Nu s-au putut abține și au întreținut relații intime la filmări

21 nov. 2020
Cel mai jenant moment! Vedetele super celebre care au încălcat contractul cu Pro TV! Nu s-au putut abține și au întreținut relații intime la filmări

Show-ul ”Ferma” este popular în România și fanii abia așteaptă un nou episod. Această emisiune este cunoscută nu doar pentru provocările la care sunt puși participanții, dar și pentru faptul că mulți concurenți au încercat să facă sex chiar în timpul filmărilor. Fanii emisiunii s-au îngrozit când au aflat ce își permit vedetele, dar în continuare sunt curioși despre tot ce se petrece în cadrul show-ului.

Primul cuplu care și-a permis acest lucru a fost cel format din Maria Constantin și Marcel Toader în anul 2016. Show-u a explodat în audiențe când fanii au aflat că cei doi nu s-au putut abține și au înteținut relații intime chiar în timpul emisiunii, deși contractul interzicea acest lucru. Maria Constantin și Marcel Toader au format un cuplu ani buni, dar apoi s-au despărțit.

Din păcate, Marcel Toader a ajuns la faliment, iar la scurt timp a făcut infact și a murit, deși nu avea nici 55 de ani.

Momentul sexual dintre cei doi a fost înregistrat de camerele de supraveghere și telespectatorii au putut urmări imaginile pe care le-au catalogat drept jenante. Se pare că pasiunea lor era mai mare decât s-au așteptat și nu au putut rezista plăcerii de a petrece o noapte împreună.

Cine a mai încercat să întrețină relații intime la show-ul ”Ferma” ?

Următoarea pereche care a vrut să încerce același lucru la show-ul ”Ferma” a fost cuplul Andrei Duban și Grațiela. Din păcate, cei doi nu au avut succes, pentru că și-au dat seama că nu au condițiile necesare. Cuplul și-a dorit acest lucru, dar chiar Andrei Duban a recunoscut că totuși camerele de supraveghere au fost un obstacol pentru ei și nu și-au dorit să-i vadă toată lumea în aceste ipostaze.

„Din păcate, nu s-a întâmplat nimic la Ferma. Nici nu aveam condiţii, erau şi camerele de luat vederi. N-aveai cum. Sexul nu e un sport pentru noi. A face dragoste e o artă şi n-aveai cum acolo. Nu aveai cum să-ţi pui intimitatea pe tavă. Era mult prea intim ca să arăţi la televizor. Sau măcar să dai de înțeles…”