Cele două combinații devastatoare! Nu mai consuma aceste alimente la aceași masă. Cum îți afectează organismul

mancare

O masă bogată este întotdeauna delicioasă, însă ce efecte are asupra organismului nostru? Iată cele două combinații devastatoare pentru corpul nostru. Au efecte negative atât asupra respirației, cât și a calității pielii noastre.

Mulți dintre noi alegem să consumăm fructe le scurt timp după masă. Mare atenție însă, în cazul în care nu știai, fructele au nevoie de mai mult timp pentru digerare. Astfe, dacă alegi să combini fructele cu alimentele de abia consumate, acest lucru poate duce la un reflux gastric și la o serie de tulburări digestive nu foarte plăcute.

O altă combinație dezastruoasă pentru organismul nostru este cea de paste cu brânză, un preparat foarte popula și consumat foarte des în restaurante. Pastele sunt bogate în amidon, lucru care le face destul de greu de digerat, spre deosebire de proteinele din brânză.

Astfel, după o porție de paste cu brânză, alimentele ar putea fermenta în stomacul tău.

Respirație urât mirositoare și un somn dificil

Pe lângă efectele negative pe care le au asupra organismului tău, potrivit medicinei Ayurveda, aceste combinații pod duce atât la gaze cât, balonare, dar și constipație.

Persoanele care aleg să consume astfel de combinații pe termen lung vor avea repecursiuni atât din punct de vedere al respirației, al pielii, care s-ar putea deshidrata mai des, dar și din punct de vedere al calității somnului, așa că mare atenție. Nu tot ce este delicios este și benefic pentru organismul nostru.

Revista Presei