Cine este actuala iubită, jurnalistă celebră, a lui Vlad Voiculescu? S-a despărțit de Melania Medeleanu

14 apr. 2021
Cine este actuala iubită, jurnalistă celebră, a lui Vlad Voiculescu? S-a despărțit de Melania Medeleanu
Vlad Voiculescu și iubita sa, Laura Ștefănuț

Vlad Voiculescu a fost demis de premierul Florin Cîțu, după doar patru luni de mandat. Seria de gafe fără sfârșit i-au încheiat prematur cariera de ministru al Sănătății. De altfel, acesta a fost aspru criticat de presă, el fiind luat la țintă atât de Mihai Gâdea, cât și de Cristian Tudor Popescu.

Cei doi mai jurnaliști au în general discursuri contradictorii, dar prestația lamentabilă a lui Vlad Voiculescu i-a determinat să transmită același mesaj: acesta trebuie înlocuit din funcție. Și în cele din urmă, premierul Florin Cîțu a anunțat demiterea lui, după ce a primit și acordul lui Klaus Iohannis.

Vlad Voiculescu s-a remarcat mai mult ca activist, decât ca ministru. El este fondatorul Magic Camp, alături de Melania Medeleanu, fosta lui parteneră de viață. Cei doi păreau a fi un cuplu pentru eternitate, dar iată că cei doi s-au despărțit fără să anunțe public acest lucru. Fosta vedetă Prima Tv a acceptat să apară într-un pictorial alături de bebelușul ei, pe care l-a considerat o adevărată minune.

Cine este actuala iubită a lui Vlad Voiculescu

Toată lumea a crezut că este copilul lui Vlad Voiculescu, dar se pare că lucrurile nu ar sta așa. Oricum o clarificare în acest sens nu a fost dată. Cert este că Melania Medeleanu nu mai formează un cuplu cu deja fostul ministru al Sănătății. Noua lui iubită este jurnalista Laura Ștefănuț, conform voceabanilor.ro, care în prezent scrie editoriale pentru publicația Libertatea.

Ea a studiat Relații Internaționale și Studii Europene la Facultatea de Litere, iar ulterior s-a angajat ca jurnalistă la România Liberă, Digi 24. Se asemenea a bifat mai multe proiecte media de tip ONG cum sunt Casa Jurnalistului sau DoR.