Cine este Adelina Damian de la Survivor România? Detalii neștiute până acum despre noua Războinică

de:
05 mai 2021
Cine este Adelina Damian de la Survivor România? Detalii neștiute până acum despre noua Războinică
Adelina Damian, Survivor România

Echipa Războinicilor de la Survivor România are o nouă concurentă. Adelina Damian este cea care a acceptat provocarea Survivor România fără să stea pe gânduri, fiind ambițioasă, dar și competitivă.

Puțini știu însă că dincolo de imaginea de Războinică, Adelina Damian are o carieră pe care mulți și-ar dori-o. La doar 28 de ani, noua Războinică este o antreprenoare de succes.

Cine este Adelina Damian

Adelina Damian are 28 de ani și este antreprenor, interpret, dar și compozitor. A debutat în lumea muzicii alături de băieții de la Akcent, Mihai și Sorin, alături de care a susținut concerte în Asia și Nordul Africii.

Totuși, muzica nu a fost suficientă pentru ea, iar provocarea Survivor România este competiția pe care o aștepta de multă vreme. Ea s-a alăturat echipei Războinicilor începând cu ediția de joi seară, de pe 30 aprilie și este pregătită să înfrunte cele mai dificile situații.

Fiecare concurent de la Survivor România are un vis și o ambiție. În cazul Adelinei Damian, vedeta mărturisește că și-a dorit să participe la reality show pentru a-și face mândri bunicii, care o privesc din spatele ecranelor.

Motivul pentru care a venit la Survivor România

Mai mult de atât, artista susține că are de gând să trăiască la maxim toată aventura din Republica Dominicană, iar limitele ei vor fi testate la cote maxime în următoarele săptămâni.

Chiar dacă la capitolul sport nu se poate lăuda, Adelina Damian se consideră o persoană foarte îndemânatică, un factor important pentru ea în întreaga competiție din care speră să iasă învingătoare.

Nu are de gând nici să-și ascundă atitudinea și povestește că spre deosebire de alte emisiuni televizate, Survivor România le oferă concurenților posibilitatea de a se arăta așa cum sunt ei, fără niciun fel de perdea.

”Simt oamenii foarte bine, în situații de criză mă calmez și găsesc soluții astfel încât să fie bine pentru toată lumea. Nu sunt cea mai bună sportivă, dar sunt îndemânatică, competitivă.

Sunt convinsă că va fi bine și mă voi bucura de această experiență. Este printre puținele emisiunii în care te arăți așa cum ești”, a declarat Adelina Damian înainte de intrarea în competiție.