Cel mai recent clasament Survivor România 2021. Marius Crăciun coboară multe poziții, cei mai slabi Războinici în top-ul preferințelor publicului

25 mart. 2021
Cel mai recent clasament Survivor România 2021. Marius Crăciun coboară multe poziții, cei mai slabi Războinici în top-ul preferințelor publicului

Clasament Survivor România 2021. Andreea Antonescu avea dreptate când spunea că Survivor România nu este doar despre sport și sportivitate, iar acest lucru se reflectă perfect în top-ul realizat de public. La ultimul Consiliu de Eliminare, cele mai multe voturi de la fani, din echipa Războinicilor le-au obținut Albert și Sindy, care sunt printre cei mai slabi jucători.

În clasamentul Survivor România, actualizat până la data de 25 martie, Albert se află pe locul 15, la egalitate cu Sorin. Mai exact pe ultimul lor în echipa Războinicilor și pe penultimul la general. Dar fanii au dovedit că nu votează ținând cont de performanțele sportive. Nici Sindy, cea situată pe locul 2 la voturi nu are o situația mai roz, ea fiind pe locul 14 ca performanțe sportive.

Cine conduce în topul general

Clasament Survivor România 2021 este condus de Mellina, care pare a fi, însă cea mai controversată concurentă. Aceasta este foarte criticată pe grupurile de susținători și după ce au fost eliminate din concurs și colegele sale au atacat-o constant. Această răzvrătire ar putea veni și din faptul că micuța Mellina nu este sportivă de performanță, ci cântăreață, în schimb Războinicele eliminate aveau pregătire multă în acest sens și au fost zdrobite de o începătoare practic.

Pe locul 2 se află Jador, care deși a revenit în competiție, el nu poate juca pentru că are încă piciorul în ghips. De remarcat totuși că de când s-a reintregrat în echipă, Faimoșii câștigă aproape toate jocurile. Se pare că gălăgia pe care o face manelistul tot timpul îi destabilizează pe Războinici.

Marius Crăciun, coborâre abisală în clasament

Pe locul 3 a revenit Zanni, care a avut o săptămână trecută foarte bună, pe 4 a coborât Maria, care a fost și pe locul 1, iar pe 5 Culiță Sterp, care accidentat la spate, a stat și el pe margine săptămâna trecuta.

O surpriză negativă este Marius Crăciun. Recunoscut ca un foarte bun sportiv, acesta nu se concentrează foarte bine la final și pierde multe puncte. El a coborât de pe locul 4 până pe 11 și deși atunci când a intrat în competiție era cotat drept favorit la marele trofeu, acum publicul pare să-l fi taxat din cauza prieteniei cu grupul Sorin, Mellina, Maria și Starlin.

Sursa: exatlonworld.com