Cine este Daliana Răducan, noua iubită a lui Răzvan Simion? Milionarul cu care s-a afișat și Lidia Buble

09 mart. 2021
Cine este Daliana Răducan, noua iubită a lui Răzvan Simion? Milionarul cu care s-a afișat și Lidia Buble
Daliana Răducan. Foto: Facebook

Între Răzvan Simion și Lidia Buble nu mai există cale de împăcare. Cei doi au luat-o pe drumuri separate și deși artista a încercat de-a lungul timpului să se apropie de fostul iubit, acesta a evitat-o de fiecare dată. La doar 8 luni de la despărțire de cea cu care toată lumea credea că se va căsători, Răzvan Simion iubește din nou și a făcut totul public.

Daliana Răducan este noua iubită a matinalului de la Neața. Acesta a prezentat-o deja fiicei sale, iar paparazzi Spynews au surprins momentul. Cei trei au luat cina la un restaurant de fițe din Capitală, iar evenimentul vine la scurt timp după ce întreaga presă a dezvăluit că Răzvan Simion ar flirta cu Ramona Olaru și că între cei doi s-ar înfiripa ceva.

Cine este Daliana Răducan, noua iubită a lui Răzvan Simion

Pentru a pune punct speculațiilor, prezentatorul Antena 1 a dorit să transmită subliminal presei că într-adevăr are o nouă iubită, însă aceasta este Daliana Răducan și nu altcineva.

Noua iubită a lui Răzvan Simion este arhitect și designer de interior și în trecut a colaborat cu Pro Tv. Ea a făcut parte din echipa Visuri la cheie, însă de o bună perioadă de timp a ales să lucreze pe cont propriu și pare să îi meargă foarte bine.

Daliana Răducan. Foto: Instagram

„Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important. Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate – căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă”, se descrie Daliana pe site-ul personal.

Fiica de 16 ani a lui Răzvan Simion a postat o fotografie pe Instagram împreună cu iubita tatălui său pentru a evidenția faptul că nimic din specualțiile presei legate de o potențială relație cu Ramona Olaru nu a fost adevărat.

Cu cine s-a afișat și Lidia Buble

La rândul ei, Lidia Buble își petrece viața intens, la fel ca noua melodie pe care tocmai a lansat-o și care a ajuns până pe locul 10 în trending Youtube. Aceasta s-a afișat cu milionarul Andrew Cobra Tate, fost campion mondial la kickboxing.

„Pentru mine începutul de primăvară este unul intens. Îndrăgostită nu sunt, dar trăiesc intens”, a dezvăluit Lidia Buble la un post de televiziune.

Artista a mers destul de des în vacanțe în ultima perioadă, iar presa a scris despre potențiale relații amoroase pe care le-ar fi avut cu Cornel Ilie, solistul Vunk, cu care a și filmat o melodie, dar și cu fotbalistul Costin Gheorghe, fratele Elenei Gheorghe.