Lidia Buble și Răzvan Simion, din nou împreună. Reacția total neașteptată a prezentatorului tv

de: Ana Toma
05 mart. 2021
Lidia Buble și Răzvan Simion, din nou împreună. Reacția total neașteptată a prezentatorului tv

Lidia Buble și Răzvan Simion au pus capăt relației în urmă cu luni de zile, însă ce doi nu pot sta prea departe unul de celălalt, așa că s-au întâlnit din nou, de această dată pentru o ocazie foarte importantă.

Lidia Buble a lansat o nouă piesă, iar cu această ocazie, a venit din nou pe platoul emisiunii ”Neatza cu Răzvan si Dany”, de la Antena 1. Față de ultima apariție a artistei, de această dată, cei doi au fost mult mai reci decât de obicei.

Răzvan Simion a ignorat-o

Lidia Buble și Răzvan Simion nu au interacționat mai deloc, asta pentru că invitații care vin în emisiune sun primiți de Florin Ristei. În cadrul vizitei, artista a vorbit despre noua sa piesă ”Intens”, și i-a invitat pe fani să se delecteze cu ea.

”Mi-am făcut canal de Youtube, am pus piesa acolo. Să apățați pe clopoțel ca să fiți anunțați de fiecare dată când o să postez hrană pentru suflet. Când zice ridică-mă de jos, mă ia capul. În rest, am făcut bine, foarte bine”, a spus Lidia Buble.

Deși Lidia l-a salutat pe Răzvan Simion de la distanță, cei doi nu au stat deloc împreună. Mai mult de atât, Florin Ristei l-a invitat pe fostul iubit al Lidiei Buble să participe la interviu, însă acesta a preferat să o ignore și să stea deoparte.

Lidia Buble și Răzvan Simion
Lidia Buble și Răzvan Simion

 

Reacția neprețuită a fanilor

Noua piesă a Lidiei Buble a fost deliciul fanilor. La doar trei ore de la postare, piesa ”Intens” a adunat 13.601 de vizionări, circa 1,5 mii de aprecieri și 82 de comentarii.

Fanii au reacționat imediat cu fel de fel de comentarii pentru a o susține pe artistă.

”Piesa e artă, și vocea la fel!/ Te iubesc!/ Minunată piesa. Nu mai spun de videoclip, absolut genial, așa cum numai Lidia Buble știe să facă. Felicitări, Lidi/ Când mă vei tremurând – după piesa asta tremură carnea pe tine la propriu/ Piesa e capodoperă. Piesa mea preferată”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor.