Cine este, de fapt noua iubită a lui Răzvan Simion? S-a despărțit de bruneta cu care era. Lidia Buble, devastată

06 mart. 2021
Cine este, de fapt noua iubită a lui Răzvan Simion? S-a despărțit de bruneta cu care era. Lidia Buble, devastată
Lidia Buble și Răzvan Simion

Are doar 40 de ani și pare că retrăiește perioada adolescenței. Răzvan Simion schimbă iubitele ca pe șosete după despărțirea de Lidia Buble. Când toată lumea se aștepta să-i vadă pe cei doi la altar și apoi cu un bebeluș în brațe, aceștia și-au anunțat separarea, cu menținea că vor continuă să rămână în relații profesionale foarte bune.

Vineri, Lidia Buble și-a lansat noua melodie, INTENS și a venit și la Neața pentru a o promova. Fostul său iubit a evitat-o spre marea ei dezamăgire, deși artista a mascat bine tristețea. Conform surselor cancan.ro, aceasta i-ar mai trimite periodic mesaje lui Răzvan Simion, iar el este cumva cu inima împărțită.

Cine ar fi noua iubită a lui Răzvan Simion

Se pare că s-a despărțit de bruneta cu care s-a tot afișat în ultima perioadă și s-a apropiat foarte mult de colega sa de platou, Ramona Olaru. Asistena TV s-ar fi separat și ea de iubitul său, renumitul Cuza pentru că potrivit unor surse Antena 1, cei doi ajunseseră să se certe din absolut orice.

Ramona Olaru la Neața

„Între Simion și Ramona mereu a fost o atracție, dar amândoi, atunci când au început să colaboreze îndeaproape, erau băgați în alte relații. El era cu Lidia, care este o persoană foarte geloasă, iar ea era cu artistul Cuza.

Așa că Răzvan și Ramona au fost, la început, doar prieteni și colegi. Cei doi își fac însă de câteva luni tot felul de complimente și flirtează pe culoarele televiziunii; ori s-a întâmplat ceva între ei, ori e pe cale să se întâmple”, a dezvăluit o sursă foarte apropiată de cei doi pentru CanCan.ro.

Cu cine s-a consolat Răzvan Simion după despărțirea de Lidia Buble

După despărțirea de Lidia Buble, Răzvan Simion și-a găsit consolarea în brațele unei tinere foarte frumoase de doar 20 de ani. Acesta nu a făcut publicul motivul separării de femeia pentru care a divorțat, dar mulți au vorbit despre faptul că artista i-ar fi fost infidelă, iar unul dintre protagoniști ar fi fost fotbalistul Costin Gheorghe, fratele Elenei Gheorghe.

Lidia Buble nu s-a afișat oficial cu niciun bărbat. Totuși ea a încercat să-și continue viața fără cel care i-a fost zi de zi alături în ultimii ani. A mers în vacanțe, s-a implicat în proiecte noi, și-a vizitat și familia și… a renunțat la unul din tatuajele care-i amintea de Răzvan Simion, semn că vrea să închidă odată pentru totdeauna această poveste.

Totuși conform mai multor surse, Lidiei nu i-a picat deloc bine că Răzvan Simion s-ar fi implicat într-o nouă relație și a exprimat totul prin mai multe versuri din ultima sa melodie.

„De-aș fi știut cânt te-am văzut că nu mai vii până diseară,/ M-aș fi prins la pieptul tău atât de strâns, ca pentru ultima oară,/ Și poate pare banal, dar lipsa ta mă ucide ușor/ Mai am atâtea lucruri să îți spun, dar toate vorbele dor”, sunt câteva versuri din piesa INTENS, care este deja pe locul 14 în trending Youtube, la doar o zi de la lansare.