Cine este fratele super celebru al lui chef Sorin Bontea? Nimeni nu a știut până acum

01 mart. 2021
Cine este fratele super celebru al lui chef Sorin Bontea? Nimeni nu a știut până acum
Chef Sorin Bontea la Chefi la Cuțite

Chef Sorin Bontea se bucură de o popularitate uriașă, iar faptul că a câștigat ultimele ediții ale emisiunilor de maximă audiență de pe Antena 1, Chefi la cuțite și Asia Express, i-a crescut și mai mult notorietatea. Astfel, acesta a reușit să strângă pe rețelele de socializare aproape 1 milion de urmăritori.

Chef Sorin Bontea are 50 de ani, iar ascensiunea lui a început în anul 2012, când a câștigat castingul pentru Masterchef, emisiune culinară difuzată pe Pro Tv. Succesul show-ului culinar a fost uriaș, iar asta i-a adus și lui gloria. În trecut lucrase la mai multe restaurante, iar pasiunea pentru gătit a moștenit-o de la mama sa, care era bucătăreasă la o grădiniță.

„Lucram ca ajutor de bucătar la un restaurant de pe Calea Victoriei. Aveam 1550 lei salariu. Eram bine. Mergeam la liceu la seral”, a povestit celebrul chef într-un interviu.

Cine este fratele lui chef Sorin Bontea?

Puțini știu că Sorin Bontea are un frate mai mare, la fel de celebru ca și el, dar ce-i drept în lumea unui sport de nișă. Daniel Bontea are 59 de ani și este fost campion național la snooker și unul dintre cei mai apreciați comentatori din România. Și-a câștigat și titlul de maestru al acestui sport.

Vocea acestuia este inconfundabilă și se aude la mai toate competițiile naționale și internaționale, de snooker. În plus, acesta continuă să promoveze acest sport în țara noastră și este un reper și la nivel internațional.

Daniel Bontea și fratele său celebru, chef Sorin Bontea

Daniel Bontea este cunoscut mai mult ca Sandi, iar cele mai multe comentarii ale lui s-au auzit la Eurosport, post cu care colaborează de foarte mulți ani. Fratele lui chef Sorin Bontea a fost primul sportiv care, în urmă cu aproape 17 ani ani, în 2004, a participat la un concurs internațional, la Chellenge Tour Qualifiers, în Volkermarkt, Austria. Cel mai bun rezultat internațional l-a obținut în 2006, la C.E. Masters, unde a ocupat locul 9.

Daniel și Sorin Bontea sunt amândoi pasionați de pescuit și ori de câte ori găsesc timp, merg împreună pentru a se relaxa în acest mod.