Cine este Maria Chițu și cum a ajuns la Survivor România. Câți ani are noua concurentă și care sunt pasiunile ei

de: Ana Toma
15 apr. 2021
Cine este Maria Chițu și cum a ajuns la Survivor România. Câți ani are noua concurentă și care sunt pasiunile ei
Maria Chițu

După plecarea Anei Porgras, patru noi cuncurente au acceptat provocarea Survivor Românai din Republica Dominicană, iar printre ele se numără și Maria Chițu.

Numele ei este momentan unul străin, însă cu siguranță competiția de la Antena 1 o va face să se remarce, la fel cum a reușit încă din primul episod. Maria Chițu are 20 de ani și are o soră mai mică în vârstă de 14 ani, dar și un frate mai mare care are 21 de ani.

Cum a ajuns Maria Chițu la Survivor România

Maria Chițu și-a dorit provocarea Survivor România, așa că, alături de fratele ei, s-a înscris la casting. Totuși, ea a fost singura din familie care a reușit să se alăture competiției, devenind parte a echipei Războinicilor.

Încă din prima zi în competiție, Maria Chițu a reușit să aducă deja și primele puncte, semn că noua concurentă își dorește cu orice preț să aducă acasă premiul cel mare.

La doar 20 de ani, Maria Chițu a devenit un fan înrăit al reality show-ului Survivor România, iar ambiția sa a făcut-o să accepte și această provocare, sperând că va reuși să câștige chiar și ultima cursă. Nou concurentă are și un preferat, pe Musty, însă odată ce acesta a fost eliminat, Marius Crăciun a rămas favoritul Mariei.

Pasiunile noii concurente de la Survivor România

Maria Chițu practică dansul latino de la vârsta de 15 ani, lucru care o va ajuta cel mai probabil în cadrul competiției, la capitolul rezistență. În ceea ce privește studiile noii concurente, aceasta a studiat un an la Facultatea de Business și Turism, însă a renunțat pentru că și-a dat seama că nu este ceea ce își dorește cu adevărat.

Ea a mai lucrat pe postul de asistent manager, hostess și a avut mai multe colaborări cu agenții de modelling, iar asta se poate observa chiar de pe profilul ei de pe rețelele de socializare.

Noua concurentă de la Survivor România poozează sexy în aproape toate fotografiile, semn că se simte bine în pielea ei, iar experieța din modelling se poate observa cu ochiul liber.