Câți bani primește Delia de la Antena 1. Ce avere are artista și cât cere pentru un concert

de: Ana Toma
03 apr. 2021
Câți bani primește Delia de la Antena 1. Ce avere are artista și cât cere pentru un concert
Delia Matache

Delia Matache are o viață cum mulți și-ar dori. Vedeta se plimbă dintr-o țară în alta, face mișcare și trăiește o viață de lux. Puțini știu însă ce venituri are vedeta de își permite atât de multe lucruri.

Delia a devenit una dintre cele mai de renume artiste din România. În ulimii șase ani, aceasta a scos piese care au rămas o bună parte din timp în trending, iar fanii au rămas mereu impresionați cu fiecare melodie nouă.

Ce salariu are Delia la Antena 1

După muncă și răsplată, cam aceasta sunt cuvintele care pot descrie situația materială a Deliei. Vedeta încasa 100.000 de euro de la Antena 1, pentru rolul de jurat la emisiunea X Factor, la care se mai adaugă și banii de la iUmor.

Pe lângă veniturile încasate din emisiuni, până să înceapă pandemia, Delia scotea bani frumoși și la concerte. Doar în anul 2013, Delia a produs aproximativ 700.000 de euro, bani încasați în urma evenimentelor și a concertelor susținute.

Din 2013 și până acum au mai trecut niște ani, deci cel mai probabil, vedeta ar încasa și mai mulți bani acum dacă concertele sale s-ar fi ținut în continuare.

Cât încasează Delia pentru un Revelion

Înainte de pandemie, Delia obișnuia să fie chemată în cadrul mai multor revelioane. Vedeta oferea un spectacol de neuitat publicului, pentru care cerea o sumă cuprinsă între 2.500 și 3.500 de euro.

Valorea totală varia în funcție de ora la care trebuia să fie prezentă, dar și de complexitatea evenimentului. Au existat și cazuri în care suma ar fi ajuns la 5.000 de euro, deci practic, vedeta nu are de ce să își facă griji din punct de vedere financiar.

Delia și Răzvan Munteanu duc o viață de lux

Pe lângă partea profesională, nici pe plan amoros vedeta nu o duce rău. Ea este căsătorită cu Răzvan Munteanu din 2012, un om de afaceri care cel mai probabil produce la fel de mult ca și artista.

Cei doi soți locuiesc într-un penthouse din nordul Capitalei, care este estimat la peste un milion de euro. Duplexul în care locuiesc cei doi are aproape 400 de metri pătrați, are piscină, terasă, dar și scară interioară.

Delia are o priveliște de neuitat, iar fiecare cameră și-a amenajat-o după bunul plac, așa că cei doi duc o viață de lux în adevăratul sens al cuvântului.

Delia, împreună cu soțul ei Răzvan Munteanu, care îi este și manager și impresar