Cine l-a reclamat, de fapt, pe Fulgy la Poliție. Dan Capatos a dat cărțile pe față: ”Ne minți ca pe proști”

de:
15 iun. 2021
Cine l-a reclamat, de fapt, pe Fulgy la Poliție. Dan Capatos a dat cărțile pe față: ”Ne minți ca pe proști”
Fulgy, fiul Clejanilor

Fulgy, fiul Clejanilor a fost implicat într-un scandal monstru săptămâna trecută. A fost nevoie de intervenția oamenilor legii pentru ca tânărul să poată fi liniștit, iar acum, s-a aflat și cine este persoana care a solicitat ajutorul autorităților.

Dan Capatos știe întotdeauna să spună lucrurilor pe nume, indiferent despre cine este vorba, iar de această dată s-a arătat foarte nervos în legătură cu atitudinea lui Ioniță de la Clejani în legătură cu incidentul în care a fost implicat fiul său, Fulgy.

Cine a chemat poliția

Cu alte cuvinte, moderatorul tv a prezentat dovada scrisă de la poliție conform căreia, Ioniță de la Clejani a fost cel care și-a reclamat fiul la poliție, în ciuda faptului că a negat acest lucru în repetate rânduri.

Echipa emisiunii Xtra Night Show a fost cea care a solicitat documentul de la Poliție, pentru a afla adevărul, iar în final, lucrurile s-au concretizat. Fulgy a fost într-adevăr, reclamat de tatăl său.

Dan Capatos a cerut informații

În acestă situație, Capatos mărturisește că Ioniță de la Clejani trebuie să își asume faptele și faptul că fiul său a scăpat într-adevăr de sub control.

Mai mult de atât, moderatorul tv susține că nu poate tolera astfel de minciuni, în special făcute în spațiul public.

”Ne minți ca pe proști și orice relație am avea când ne minte cineva în față nu pot să trec peste asta. Asumă-ți mă faptele, că da mă era fiul meu de necontrolat și m-am dus la poliție să reclam.

Nu încerca că faci tam-tam, că nu vrei să intri în emisiune că a zis Capatos că eu am chemat poliția și să zică că n-am chemat eu Poliția. Dacă la vârsta ta încă umbli cu minciuni ca la clasa a III-a, bă îmi pare rău, asta nu pot să tolerez”, a spus Dan Capatos.

Familia Clejanilor e devastată

Atitudinea lui Dan Capatos vine după ce Ioniță de la Clejani a făcut tot posibilul să ascundă faptul că el a fost cel care l-a reclamat pe fiul său la poliție.

Fulgy, în vârstă de doar 23 de ani a creat mai multe probleme familiei sale. A fost prins la volan drogat, apoi s-a filmat în timp ce lansa acuzații grave la adresa vedetelor, lucru care a devastat complet familia Clejanilor.

Cu toate astea, familia a rămas alături de el și continuă să îl susțină până când va depăși această perioadă.