Cine sunt cei 3 soți pe care i-a avut Andreea Marin? Declarații neașteptat de dure la adresa unuia dintre aceștia

24 feb. 2021
Cine sunt cei 3 soți pe care i-a avut Andreea Marin? Declarații neașteptat de dure la adresa unuia dintre aceștia
Andreea Marin

Andreea Marin a fost căsătorită deja de trei ori până acum și nu este exclus să bifeze și cel de-al patrulea mariaj. Aceasta se află deja de o bună perioadă de timp într-o relație stabilă cu Adrian Brâncoveanu, un diplomat de carieră, mult mai tânăr decât ea, dar care îi oferă liniștea și iubirea de care aceasta avea nevoie.

Andreea Marin s-a căsătorit foarte tânără, în anul 1995. Avea doar 21 de ani când i-a spus DA lui Cristian Gheorghiță, de care a divorțat în anul 2000. Mult timp acesta a lucrat ca director de marketing la Prima Tv. A urmat apoi un mariaj de șapte ani cu Ștefan Bănică Junior, cu care are și o fetiță, pe Violeta.

Căsnicia nu a fost una foarte fericită, artistul fiind deosebit de agresiv cu soția lui, ca de altfel cu toate celelalte. Andreea Marin a decis să divorțeze și de Bănică și s-a căsătorit cu fizioterapeutul turc, Tuncay Ozturk. Deși cei doi păreau cuplul perfect, se pare că Zâna Surprizelor a considerat că noul ei partener de viață a dorit să fie cu ea doar pentru a se promova.

Andreea Marin continuă să fie supărată pe unul dintre foștii ei soți

„Toți bărbații din viața mea m-au luat deja ca o femeie de carieră. Nu am avut mari probleme din cauza asta. Nici cele bune, nici cele rele nu s-au întâmplat din cauza carierei. Nu au avut legătură cu asta. Ba chiar dimpotrivă, au ajutat pe unul dintre foștii soți. Mă refer la cineva mai dornic să iasă în față, ca să spun așa.

Andreea Marin și Tuncay Ozturk pe vremea când formau un cuplu

Nu o putea face prin propriile forţe, așa că a făcut-o căţărându-se pe umerii mei. Se întâmplă și aşa ceva. Sunt și relații în care nu observi că celălalt are un interes care întrece sentimentele. Ți se pare normal până la un punct. Cred în relațiile în care simți cum crești alături de celălalt. Dacă asta nu se întâmplă, relația e disfuncțională.

Eu îmi doresc mereu să știu mai mult. Sunt o persoană curioasă, mă plictisesc dacă nu fac ceva. De aceea pentru mine este important să învăț ceva de la partener, să descoperim împreună lucruri noi, să avem ce discuta. S-a întâmplat să vreau să învăț lucruri din meseria partenerului. Vrei să te pricepi, să existe o cominicare între tine și partener despre domeniul pe care îl iubește. Vrei să ai puncte comune”, a declarat Andreea Marin, într-un interviu, referindu-se la Tuncay Ozturk.

Astăzi acesta continuă să locuiască în România și are propriul business în domeniul recuperării medicale. De asemenea, numeroși medici turci vin la el la clinică pentru a consulta români.