Cine va câștiga Bravo ai stil! Celebrities! Cele șase finaliste vor avea surpriza vieții lor

19 dec. 2020
Cine va câștiga Bravo ai stil! Celebrities! Cele șase finaliste vor avea surpriza vieții lor
Ilinca Vandici și cei trei jurați de la Bravo ai stil! Celebrities

Bravo ai stil! Celebrities! a ajuns la ultima ediție din acest sezon, cel de-al șaselea, care s-a bucurat și de cel mai mare succes de până acum. În condiții dure de pandemie, cu filmări oprite s-a împlinit anul de la primul episod al emisiunii prezentate de Ilinca Vandici. Finala va fi una foarte strânsă între cele mai stilate vedete din competiția, care a ținut cu sufletul la gură milioane de femei pasionate de fashion.

Sâmbătă, 19 decembrie, începând cu ora 20:00 se va decide cine va câștiga titlul de „Cea mai stilată femeie din România” și marele premiu în valoare de 100.000 de lei. Deea Condrea, Theo Rose, Alexandra Ungureanu, Cristina Șișcanu, Andreea Țonciu și Oana Radu se vor duela mai întâi în semifinală.

Cine este marea favorită de la Bravo ai stil! Celebrities

Acestea vor veni cu multe surprize pentru public, dar vor avea și ele parte la rândul lor de suprize impresionante pregătite de producătorii Kanal D și de către cei trei jurați: Cătălin Botezau, Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu. Vor conta notele lor din nou, însă cel mai greu va cântări votul publicului.

Theo Rose, favorita fanilor la Bravo ai stil! Celebrities!

Telespectatorii sunt invitați să-și voteze favorita în direct, prin SMS, iar marea câștigătoare se va afla tot LIVE, în funcție de ceea ce au votat cei de acasă. Jurnaliștii de la CanCan dezvăluiseră deja că Theo Rose va fi cea care se va impune, dar iată că cei de la Kanal D infirmă zvonurile.

Theo Rose are susținere masivă în online

Publicul este suveran și va decide. Pe grupurile de fani se fac deja numeroase pronosticuri și într-adevăr Theo Rose pare a avea cei mai mulți fani, așa că dacă ea se va impune nu va fi o surpriză întrucât putem spune că este marea favorită în acest moment.

Theo Rose a înregistrare o creștere accentuată de popularitate în ultima perioadă. Ea a reușit să ajungă în trending Youtube după ce a bifat mai multe colaborări cu maneliști celebru ca Florin Salam, Bogdan de la Ploiești sau Jean de la Craiova. În ultima perioadă ea a reușit să ajungă în top și cu piese solo, semn că și numărul fanilor ei a crescut considerabil.

Vezi și Care este numele real al vedetei Theo Rose. Boala cruntă de care a suferit. Tânăra este noul fenomen din showbiz