Singura artistă care a reușit să învingă maneliștii pe trending Youtube! Cu ce piesă a dat lovitura: nu cântă manele niciodată

02 dec. 2020
Singura artistă care a reușit să învingă maneliștii pe trending Youtube! Cu ce piesă a dat lovitura: nu cântă manele niciodată

Surpriză uriașa și vești bune totodată pentru una dintre artistele din noua generație. Dacă Delia și Smiley au fost nevoiți să-și unească forțele pentru a reuși să pătrundă în top 5 trending Youtube, care este dominat de manele în România, iată că Alina Eremia a reușit singură.

„Să fii fericit” este piesa cu care tânăra artistă a reușit să ajungă pe locul 3 în trending Youtube, strângând peste 1 milion de vizualizări în doar cinci zile.

Cine se află în top 10 trending Youtube România

Pe locul 1 se află momentan o colaborare care-l are pe George Talent în prim plan, cu Alex Velea și Zanni, care a impresionat și în cadrul emisiunii Chefi la Cuțite, ca și concurent.

Locul 2 îi revine lui Bogdan de la Ploiești și Daiana, un abonat la primele locuri din trending Youtube, urmat de Alina Eremia și apoi Pepe și Jador cu a lor Lolita.

Locurile 5 și 6 îi revin lui Culiță Sterp cu un colaj de colinde, împreună cu frații lui, dar și cu noua lui piesă, o manea autentică. Urmează apoi din nou Bogdan de la Ploiești și Theo Rose, care de când s-a apucat de manele a reușit să adune foarte multe vizualizări pe clipurile sale.

Cel mai popular a fost tot o colaborare cu Bogdan de la Ploiești, care a strâns aproape 40 de milioane de vizualizări.