Cine va câștiga Survivor România? Numele este o surpriză totală. Nu este decizia Kanal D. Cum s-a ales

24 iun. 2021
Cine va câștiga Survivor România? Numele este o surpriză totală. Nu este decizia Kanal D. Cum s-a ales

Survivor România se apropie de sfârșit. Reality show-ul care a plasat Kanal D, de foarte multe ori, pe locul 1 în topul audiențelor a intrat în linie dreaptă. Mai este foarte puțin până când public va alege marele câștigător.

Cine va câștiga Survivor România este întrebarea pe care toți fanii și-o pun acum pe rețelele de socializare, iar speculațiile sunt la ordinea zilei. Casele de pariuri îl dau în continuare favorit pe Zanni, însă tocmai previzibilitatea marelui învingător ar putea da totul peste cap.

Producătorii care se ocupă de show au venit mereu cu surprize pentru public, iar câștigătorul nu a fost cam niciodată cel la care se aștepta toată lumea. Prima ediție a fost adjudecată de Faimoasa Elena Ionescu. Mulți au susținut atunci că Iancu Sterp, fratele lui Culiță Sterp ar fi favorizat de Kanal D și că el va ridica trofeul.

Nu va fi Zanni marele învingător

Ei bine, nu a fost așa. Iar acum toată lumea crede că Zanni va fi marele câștigător. Dar surpriza s-ar putea produce din nou, iar învingător ar putea fi nimeni altul decât Andrei Dascălu. De ce el?

Ei bine, Marius Crăciun a câștigat deja Ferma, reality show-ul de pe PRO TV, iar în ultima perioadă nu s-a numărat printre favoriții publicului. Albert a dus greul în joc, dar a fost un sportiv mai slab decât colegii lui și este perceput mai plăcut de public mai mult pentru rolul de victimă neajutorată.

Cine va câștiga Survivor România?

Maria sau Elena nu sunt susținute de fani atât de mult, iar dacă ar câștiga una din ele, ar fi practic o repetare a primei ediții.

Andrei Dascălu are în schimb și o poveste de viață impresionantă. În plus este Războinici, iar data trecută a câștigat un Faimos. Așa ca sunt șanse destul de mari ca el să ridice marele trofeu la final.

Rămâne de văzut dacă speculațiile vor deveni în cele din urmă realitate.