Idilă la Survivor România. Cei doi concurenți care se iubesc pe ascuns. Au recunsocut amândoi 

de: Ana Toma
01 mart. 2021
Idilă la Survivor România. Cei doi concurenți care se iubesc pe ascuns. Au recunsocut amândoi 
Jador și Culiță la Survivor România

Survivor România nu este numai un reality show de excepție. Mulți concurenți s-au apropiat mai mult în timpul competiției, așa că s-au născut și povești de dragoste.

Andrei de la Survivor România și Roxana Ghiță au trezit interesul publicului. Frumoasa din echipa Războinicilor nu se mai ascunde și a recunoscut că are sentimene pentru colegul său și nu exclude ideea unei relații

Roxana Ghiță a dat cărțile pe față 

Ea a mărturisită că cei doi sunt într-o relație foarte bună și împărtășesc toate momentele speciale. 

”Am o relație foarte bună cu noul meu coleg Andrei. Empatizez cu el pe multe planuri, e o persoană care îmi aduce aminte cum sunt prietenii de acasă, oamenii dragi de acasă. 

Ar fi frumos să împărtășesc anumite momente cu cineva și pe alt plan cum sunt colegii de echipă”, a recunoscut Roxana Ghiță.

Andrei de la Survivor România nu s-a ascuns nici el și  a recunoscut ce simte pentru Roxana Ghiță, într-o plimbare pe plajă 

”Îmi place cum ești”, i-a mărturisit Andrei.

Amândoi au mărturisit

Discuția de pe plajă nu a fost singura în care cei doi și-au spus sentimentele. Și în alte discuții, în timpul interviurilor, concurentul a recunoscut că o apreciază pe Roxi pentru frumusețea ei, dar și pentru că este o luptătoare adevărată. 

Roxana a avut de suferit înainte să ajungă în Republica Dominicană. Relația ei s-a încheiat subit, după trei ani, iar fostul iubit și-a refăcut viața extrem de rapid, însă războinica nu și-a găsit jumătatea, sau cel puțin nu până acum.

Roxana Ghiță și Andrei

Roxana ar accepta o relație

Concurența din echipa Războinicilor nu a exclus să se implice într-o relație. Ea a mărturisit că între cei doi există într-adevăr o chimie și ar fi foarte simplu să se înfiripe ceva mai mult de atât. 

”Ar fi frumos, de ce nu? Este o insulă romantică, atât zic. Sunt destul de convinsă că și Andrei mă simpatizează sau are o afinitate pentru mine, avem o chimie încă din prima zi. Ne este ușor să comunicăm și se înfiripă ceva drăguț, sper eu”, a mărturisit Războinica.