Clasament Survivor România 2021 actualizat. Zanni a căzut multe locuri. Cine a ajuns pe locul 1 în topul celor mai buni concurenți.

11 mart. 2021
Clasament Survivor România 2021 actualizat. Zanni a căzut multe locuri. Cine a ajuns pe locul 1 în topul celor mai buni concurenți.
Maria, în competiția Survivor România

Clasament Survivor România 2021. Răsturnări spectaculoase de situație în topul celor mai buni concurenți de la Survivor România se petrec de la o săptămână la alta. Zannidache Edmond, cunoscut ca Zanni în showbiz a avut cea mai proastă perioadă a lui de când a intrat în competiție. A pierdut multe puncte și a fost și nominalizat spre eliminare de rivala lui, Elena Marin.

Zanni a fost mult timp pe locul 1 în clasamentul Survivor România, dar după ultima săptămână a căzut abia pe locul 5 și se află în spatele lui Jador, care accidentat nu a mai apărut în emisiune de peste o săptămână. Procentajele lui au rămas intacte și se află acum pe locul 4, cu 60,8% eficiență, cu puțin înaintea lui Zanni, care are 60,7.

Cine se află pe primele 3 locuri în clasamentul Survivor România

Pe primele trei locuri se află trei Războinice. Romina, care este nou intrată, dar care a jucat mai mult cu Andreea Antonescu, urmată de Maria Hîngu și Mellina Dumitru.

Pe locul 6 se află Marius Crăciun, cel care a primit un vot de încredere din partea publicului la ultimul consiliu. Pentru că s-a aflat pe locul 2, după Albert, propus spre eliminare, a avut dreptul să nominalizeze pe cineva pentru a pleca acasă. Votul lui a uluit pe toată lumea și nimeni nu i-a înțeles strategia. El a ales-o pe Maria, cea mai bună concurentă din echipa lui, ceea ce arată lipsă de fair play.

Marius Crăciun este fost finalist la Ninja Warrior și câștigător Ferma, ambele show-uri difuzate de Pro Tv. El a avut o relație și cu luptătoarea Diana Belbiță, fostă concurentă Exatlon. Acum aceasta se află în Canada și concurează pentru această țară, care i-a oferit un contract greu de refuzat.

Cine este cea mai slabă concurentă de la Survivor România

Cea mai slabă concurentă continuă să fie Andreea Antonescu, care din 12 jocuri are doar 2 câștigate. Penultimul loc este ocupat de Sindy, apoi de Roxana Nemeș și Albert, favoritul publicului. Acesta nu a mai adus puncte în ultima perioadă și are doar 37,9 eficacitate, dar a publicul a emaptizat mult cu el. Izolat de echipă, Războinicul a rămas echilibrat și a reușit să impresioneze prin caracterul lui frumos.

Musty este ultimul concurent de la Survivor România, care a părăsit competiția. El a fost votat chiar de Albert, iar publicul nu l-a salvat, astfel că acesta a plecat acasă. Trebuie subliniat și faptul că a avut multe accidentări, care i-ar fi putut pune probleme dacă mai rămânea în jungla din Dominicană.

Clasament Survivor România, ultima actualizare 8 Martie 2021

Sursa: exatlonworld.com