Zanni a spus că Ana Porgras nu va fi niciodată iubita lui! Cum a reacționat marea gimnastă și ce a dezvăluit Jador

04 mart. 2021
Zanni a spus că Ana Porgras nu va fi niciodată iubita lui! Cum a reacționat marea gimnastă și ce a dezvăluit Jador
Zanni și Ana Porgras

Zanni este cel mai bun concurent de la Survivor România, după clasamentul realizat până acum de fani și este unul dintre favoriții la marele premiu. Jador este și el cotat cu șanse maxime, mai ales că încă de la începutul competiției fanii lui îl votează masiv. Aceasta a vorbit de mai multe ori despre relație pe care Zanni ar avea-o cu Ana Porgras.

Cei doi au negat că ar avea o relație, însă Jador nu-i crede. El a numit-o pe fosta mare gimnastă iubita sau amanta lui Zanni. „Vor să îți ascundă relația, nu știu ce vor. Eu cred că fata asta nu se potrivește deloc, sincer, cu el. Gândește mai mult decât toți băieții la un loc”, a spus Jador.

Zanni a spus adevărul despre relația lui cu Ana Porgras

La tutoriale Zanni a spus că Ana Porgras nu este iubita lui și nu va fi niciodată pentru că el este un spirit liber și nu a avut niciodată doar o iubită. La rândul ei și fosta campioană mondială la gimnastică a repetat insistent că între ea și protejatul lui Alex Velea nu există mai mult decât o legătură de prietenie.

Totuși cei doi au petrecut timp împreună și Zanni chiar a vizitat-o la Brașov și au gătit împreună înainte să intre în competiția Survivor România. Ana trebuia să intre încă de la bun început în concurs, însă mai multe probleme medicale au obligat-o să mai rămână în țară, iar locul ei a fost luat de Elena Marin.

Ana Porgras a devenit cea mai bună concurentă de la Faimoși

Șase săptămâni mai târziu, Ana Porgras a aterizat în Republica Dominicană și a devenit cea mai bună fată din echipa Faimoșilor. Deși după două săptămâni l-a rugat pe Jador să plece acasă, ulterior aceasta s-a adaptat și a început să-i placă din ce în ce mai mult adrenalina concursului.

Ana Porgras este ultima campioană mondială la gimnastică a României. Ea a câștigat titlul la bârnă și s-a retras din activitatea la doar 18 ani, chiar înainte de Jocurile Olimpice. A acuzat atunci probleme medicale, însă acum regretă decizia luată și crede că s-ar fi luptat pentru o medalie dacă ar fi luptat mai mult să se recupereze după accidentările avute.

Acum se luptă să câștige trofeul Survivor România.